Prijepolje

U sudaru dva juga poginuo vozač, četvoro povređeno

Crna Hronika

Autor:

Vozač Sead Š. je na licu mesta podlegao povredama, dok je vozač Dragutin R. zadobio teške telesne povrede i zadržan je na daljem lečenju u Medicinskom centru Prijepolje

Prijepolje, nesreća, jugo,

Ilustracija

PRIJEPOLJE - Sinoć oko 23.50 sati u mestu Bela stena, u blizini Džurovskog mosta, dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, jedna je zadobila teške telesne povrede i zadržana na lečenju, dok su tri putnika lakše povređena.

U saobraćajnoj nesreći je učestvovao automobil marke "zastava jugo“ novovaroških registarskih oznaka, kojim je upravljao Sead Š. (1981) iz Nove Varoši i automobil marke "zastava jugo“ prijepoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Dragutin R. (1946) iz Prijepolja.

Vozač Sead Š. je na licu mesta podlegao povredama, dok je vozač Dragutin R. zadobio teške telesne povrede i zadržan je na daljem lečenju u Medicinskom centru Prijepolje.

Tri putnika u vozilu marke "zastava jugo", prijepoljskih registarskih oznaka zadobila su lake telesne povrede.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su istražni sudija i osnovni javni tužilac Osnovnog suda u Prijepolju u prisustvu policijskih službenika SPI Prijepolje, navedeno je u saopštenju.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde