Ubica čuvara splava Blejvoč viđen u Nišu?

Crna Hronika

Mi smo dobili informacije da se osumnjičeni krije u Nišu i da mu u skrivanju pomažu prijatelji iz kriminogene sredine. Te informacije proveravamo - kaže izvor Kurira

Ivan Cvetković, ubistvo, splav Blejvoč, Niš, Marko K.,

Ubijeni Ivan Cvetković

BEOGRAD - Potraga traje!
Policija i dalje traga za Markom K. iz Surčina, osumnjičenim za ubistvo Ivana Cvetkovića (26), radnika obezbeđenja splava „Blejvoč“. 

- Mi smo dobili informacije da se osumnjičeni krije u Nišu i da mu u skrivanju pomažu prijatelji iz kriminogene sredine. Te informacije proveravamo - kaže izvor Kurira iz istrage.

Izvor Kurira dodaje da je Marko K. u noći između nedelje i ponedeljka došao do splava s Jelenom R. Ć. Pošto nije hteo da prođe kroz metal-detektor, radnici obezbeđenja Ivan Cvetković i Marko D. nisu mu dali da uđe na splav.

- Osumnjičeni se najpre posvađao s obezbeđenjem, a onda se okrenuo i pošao prema parkingu. Tada mu je Jelena rekla da su joj čuvari nešto dobacivali. On se vratio, izvadio pištolj i počeo da puca! Kad je video šta je uradio, počeo je da psuje: „Koji će meni ku.. c ovo“ - kazao je ovaj svedok u policiji.

(NA. S.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Trebalo bi jasno i glasno, i s dokazima, reći koji su političari plaćali prostitutke Božidar Spasić, bivši radnik DB

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde