Ubica čuvara splava Blejvoč viđen u Nišu?

Crna Hronika

Mi smo dobili informacije da se osumnjičeni krije u Nišu i da mu u skrivanju pomažu prijatelji iz kriminogene sredine. Te informacije proveravamo - kaže izvor Kurira

Ivan Cvetković, ubistvo, splav Blejvoč, Niš, Marko K.,

Ubijeni Ivan Cvetković

BEOGRAD - Potraga traje!
Policija i dalje traga za Markom K. iz Surčina, osumnjičenim za ubistvo Ivana Cvetkovića (26), radnika obezbeđenja splava „Blejvoč“. 

- Mi smo dobili informacije da se osumnjičeni krije u Nišu i da mu u skrivanju pomažu prijatelji iz kriminogene sredine. Te informacije proveravamo - kaže izvor Kurira iz istrage.

Izvor Kurira dodaje da je Marko K. u noći između nedelje i ponedeljka došao do splava s Jelenom R. Ć. Pošto nije hteo da prođe kroz metal-detektor, radnici obezbeđenja Ivan Cvetković i Marko D. nisu mu dali da uđe na splav.

- Osumnjičeni se najpre posvađao s obezbeđenjem, a onda se okrenuo i pošao prema parkingu. Tada mu je Jelena rekla da su joj čuvari nešto dobacivali. On se vratio, izvadio pištolj i počeo da puca! Kad je video šta je uradio, počeo je da psuje: „Koji će meni ku.. c ovo“ - kazao je ovaj svedok u policiji.

(NA. S.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Potrebno je da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine Ivica Dačić, šef SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!