UBICA MANEKENKE: Volim te mrtvu, hladnu i zgrčenu!

Jeziv zločin u Novom Sadu

UBICA MANEKENKE: Volim te mrtvu, hladnu i zgrčenu!

Crna Hronika -
Darijan Musić (25) osumnjičen da je u ponedeljak svoju devojku Vladislavu Červenko (25) nasmrt pretukao metalnom šipkom, pa pobegao iz Srbije

NOVI SAD - Jezivo!Policija traga za Darijanom Dačom Musićem (25) iz Novog Sada zbog sumnje da je metalnom šipkom brutalno ubio svoju devojku Vladislavu Červenko (25), jednu od najlepših srpskih manekenki. Vladislava je, podsetimo, ubijena u ponedeljak u Musićevom stanu, koji se nalazi u soliteru u Fruškogorskoj ulici u novosadskom naselju Liman.Gasio cigare na njoj- Njeno beživotno nago telo pronašli su policajci u lokvi krvi u jednoj od soba. Po brojnim modricama videlo se da je bila mučena, a onda ubijena. Monstrum je gasio cigarete na njoj, a onda ju je tukao toliko da joj je polomio rebra, grudni koš, prste i ošetio joj jetru i bubrege. Jedino joj lice nije dirao - kaže jedna poznanica nesrećne Vladislave.Posle zločina Darijan je pobegao iz Srbije, a policiji ga je prijavio jedan od njegovih prijatelja.- Njega je Darijan pozvao u ponedeljak i pitao ga da mu pozajmi pare da ode iz Srbije. Rekao je da je udario Vladislavu i da se plaši da ju je ubio - priča sagovornik Kurira iz istrage.Policija je odmah otišla do stana mladog para. Kucali su na vrata, ali im niko nije otvarao, pa su ih razvalili i ušli unutra.- Bilo je jezivo! Odavno nismo videli ovako surov zločin - rekao je jedan od policajaca nakon uviđaja.Uplašio seDarijan se posle ubistva poverio drugu da strahuje da su ga kamere u zgradi snimile.- U ponedeljak je molio predsednika kućnog saveta da pregleda snimak video-nadzora da bi video da li su kamere snimile lopova koji mu je ukrao bicikl, a zapravo je hteo da vidi da li je otkriven - kaže naš izvor.Stan u kojem se dogodilo ubistvo Darijan je nasledio od oca nakon njegovog sa­mo­ubistva. Zanimljivo je da komšije nisu čule nikakvu buku u vreme zločina.- Ili nisu čuli, ili su je ignorisali jer su se već navikli na njihove stalne svađe - navodi sagovornik Kurira iz istrage.

Darijan Musić
Darijan Musić

Volim je i tako mrtvu, hladnu i zgrčenuDarijan Musić juče je celog poslepodneva kucao statuse na svom pro­filu na Fejsbuku. On je, između ostalog, napisao da mnogo voli Vla­dislavu i da ce tokom večeri pucati sebi u glavu. Policija je otkrila sta on radi zahvaljujući Kuriru koji je prvi video da najavljuje samoubistvo.- Odmah smo pozvali njegovu porodicu da bi otkrili gde se on nalazi - kaze za Kurir sagovornik iz novosadske policije. Do zaključenja ovog izdanja Ku­rira Da­rijan Mu­sić nije lo­ciran i uhap­šen.

Musiću idol bio Adolf HitlerMusić je odranije poznat policiji po nasilničkom ponašanju i trgovini drogom. Svojevremeno je držao teretanu u Novom Sadu, u kojoj je tada radila Vladislava.- Idol mu je bio Adolf Hitler. Na svom profilu na društvenoj mreži Majspejs, u odeljku Heroji napisao je: „Das ist majn kampf“ (Ovo je moja borba), očigledno aludirajući na nacističkog vođu koji je napisao knjigu „Majn kampf“ - navodi naš izvor iz istrage.Policija je apelovala na građane koji imaju bilo kakve informacije o odbeglom Darijanu da to jave na telefone: 192 ili 064-892-40-55.

Kurirova zečicaVladislava Červenko pre godinu i po dana slikala se u rubrici „Kurirova zečica“ i dala intervju za naš list. Tada je navela da je ju je dečko podržao u tome.- Mislim da se ne razlikujem preterano od ostalih devojaka. Važan je izgled i kad se vidi da neko vodi računa o sebi - rekla je tada Vladislava za Kurir.

Poslednji put čuli se u subotuPorodica Červenko sa Vladislavom se poslednji put čula u noći između petka i subote. Nakon toga joj je telefon bio isključen.- Čuli smo da je Darijanova majka u subotu bila kod njih u stanu i da je videla da je Vladislava pretučena, ali to nije prijavila policiji - kaže rođaka ubijene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track