Istraga o ubistvu Bugarske državljanke na Vračaru

Ubijena Bugarka optužena za nekoliko prevara

Crna Hronika

Autor:

Policija proverava da li je Raco Lazarević prekjuče ubio Albenu Skačevu Dimitrovu pa ranio sebe u njenim kolima zbog novca ili zbog nerešenih emotivnih odnosa

ubijena Bugarka, firma Prokart, ubijena Albena Skačeva Dimitrova, Raco Lazarević

Albena je ubijena dok je vozila automobile

BEOGRAD - Nejasan motiv!
Firma „Prokart“, čija je vlasnica ubijena bugarska državljanka Albena Skačeva Dimitrova (45), imala je brojne prijave za prevaru kako u Srbiji, tako i u Bugarskoj, saznaje Kurir

Policija ispituje da li je to moguć motiv brutalnog ubistva Skačeve. Podsetimo, nesrećnoj ženi prekjuče je poznanik Raco Lazarević (40) ispalio dva hica u glavu dok je vozila službeni „mercedes“, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u vrat.

- Albena i suprug Vasil bavili su se prodajom školskog pribora. U svakoj od prijava protiv njihove firme navodi se da su varali za male sume novca. Zbog toga sumnjamo da su male šanse da je ubijena zbog novca - kaže Kurirov izvor blizak istrazi.

Policija proverava i da li je ubistvo motivisano neraščišćenim emotivnim odnosima između Albene i Lazarevića.

- Pošto ju je ubio, pucao je i u sebe, što nas navodi na zaključak da je zločin počinio iz ličnih motiva. Proveravamo da li su njih dvoje nekada bili u ljubavnoj vezi - kaže naš sagovornik.

Reporteri Kurira posetili su juče porodičnu kuću porodice Skačev na Miljakovcu, ali tamo nisu nikoga zatekli. Komšije kažu da Albena i Vasil imaju dva sina i dve usvojene romske devojčice, koje su bliznakinje.

- Otac je decu poverio rođaci na čuvanje dok obavi pripreme za Albeninu sahranu - rekao je jedan od komšija porodice.

Inače, Albenino telo prebačeno je na sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija, dok se Lazarević oporavlja u Urgentnom centru.

(E. K.)

Albena Skačeva Dimitrova zoom Albena Skačeva Dimitrova


Brat ubijene: Moja sestra nije imala ljubavnika!

Brat ubijene Albene Oleg Glavšin izjavio je za bugarske novine „24 sata“ da su njegova sestra i njen muž poznati po humanosti.

- Način na koji je živela isključuje sve priče o aferi ili ljubomori - istakao je Oleg i dodao da namerava da doputuje u Beograd i lično porazgovara sa policijom.


>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde