Prikaži najnovije vesti
ubijena Bugarka, firma Prokart, ubijena Albena Skačeva Dimitrova, Raco Lazarević
Istraga o ubistvu Bugarske državljanke na Vračaru

Ubijena Bugarka optužena za nekoliko prevara

Crna Hronika 11

Policija proverava da li je Raco Lazarević prekjuče ubio Albenu Skačevu Dimitrovu pa ranio sebe u njenim kolima zbog novca ili zbog nerešenih emotivnih odnosa

BEOGRAD - Nejasan motiv!
Firma „Prokart“, čija je vlasnica ubijena bugarska državljanka Albena Skačeva Dimitrova (45), imala je brojne prijave za prevaru kako u Srbiji, tako i u Bugarskoj, saznaje Kurir

Policija ispituje da li je to moguć motiv brutalnog ubistva Skačeve. Podsetimo, nesrećnoj ženi prekjuče je poznanik Raco Lazarević (40) ispalio dva hica u glavu dok je vozila službeni „mercedes“, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo pucajući sebi u vrat.

- Albena i suprug Vasil bavili su se prodajom školskog pribora. U svakoj od prijava protiv njihove firme navodi se da su varali za male sume novca. Zbog toga sumnjamo da su male šanse da je ubijena zbog novca - kaže Kurirov izvor blizak istrazi.

Policija proverava i da li je ubistvo motivisano neraščišćenim emotivnim odnosima između Albene i Lazarevića.

- Pošto ju je ubio, pucao je i u sebe, što nas navodi na zaključak da je zločin počinio iz ličnih motiva. Proveravamo da li su njih dvoje nekada bili u ljubavnoj vezi - kaže naš sagovornik.

Reporteri Kurira posetili su juče porodičnu kuću porodice Skačev na Miljakovcu, ali tamo nisu nikoga zatekli. Komšije kažu da Albena i Vasil imaju dva sina i dve usvojene romske devojčice, koje su bliznakinje.

- Otac je decu poverio rođaci na čuvanje dok obavi pripreme za Albeninu sahranu - rekao je jedan od komšija porodice.

Inače, Albenino telo prebačeno je na sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija, dok se Lazarević oporavlja u Urgentnom centru.

(E. K.)

Albena Skačeva Dimitrova zoom Albena Skačeva Dimitrova


Brat ubijene: Moja sestra nije imala ljubavnika!

Brat ubijene Albene Oleg Glavšin izjavio je za bugarske novine „24 sata“ da su njegova sestra i njen muž poznati po humanosti.

- Način na koji je živela isključuje sve priče o aferi ili ljubomori - istakao je Oleg i dodao da namerava da doputuje u Beograd i lično porazgovara sa policijom.


Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir