TRAGEDIJA U BEOGRADU

Ubio se glumac Predrag Ćeramilac!

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD - Teška bolest i tuga za sinom ugasili želju za životom! Srpski glumac Predrag Ćeramilac (67), poznat po čuvenoj ulozi u filmu „Saša“, ubio se juče oko sedam sati skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo, u beogradskom naselju Medaković.

SAMOUBISTVO, Predrag Ćeramilac

BEOGRAD - Teška bolest i tuga za sinom ugasili želju za životom!
Srpski glumac Predrag Ćeramilac (67), poznat po čuvenoj ulozi u filmu „Saša“, ubio se juče oko sedam sati skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo, u beogradskom naselju Medaković.

- Skočio je sa sedmog sprata i izdahnuo na licu mesta. Hitna pomoć ubrzo je stigla, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt - priča izvor Kurira iz policije.

Predrag Ćeramilac, u koga su svojevremeno bile zaljubljene sve devojke bivše Jugoslavije, posle velikog uspeha s filmom „Saša“, snimio je još nekoliko filmova, a zatim je prekinuo karijeru glumca. Promenio je potom nekoliko poslova, a na kraju je radio kao ekonomista u špediterskoj firmi. Inače, on nije ni završio glumu, već Ekonomski fakultet.

- Bio je dobar za sve osim za sebe. Bio je pravednik, ali ga život nije mazio. Počeo je mnogo da pije posle smrti sina Aleksandra, koji se ubio pre dvadesetak godina, kad je imao samo 11! Imao je i dve ćerke iz prvog braka, ali ne znam šta se dešava sad s njima i gde su - rekao je za Kurir jedan od komšija koji se družio s pokojnim glumcem.
Komšije dodaju da je Ćeramilac bio teško bolestan.

- Čuli smo da je u ponedeljak ujutro trebalo da ide da primi terapiju jer je, navodno, bolovao od raka pluća. Trpeo je velike bolove i nije mogao više da izdrži. Umesto u dom zdravlja, otišao je do terase i skočio u ambis - rekla je komšinica.

Biografija

Ćeramilac je rođen 3. februara 1944. godine u Čačku. Ostao je upamćen po ulogama u filmovima „Saša“ (1962), „Dve noći u jednom danu“ (1963), „Čovek iz hrastove šume“ (1964), „Dani iskušenja“ (1965) i „Memento“ (1967).

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (21)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Milovan

  Milovan

  šteta ...jako dobar glumac ,,,nek mu je laka zemlja ,,,,saša je film od renomea ,,,

  100 Odgovori 
 • SREMAC

  SREMAC

  Hvala i slava ovom dobrom čoveku.

  99 Odgovori 
 • BRANKA ČAVKA

  BRANKA ČAVKA

  BOZE KAKVO JE OVO DRUŠTVO KAD ZABORAVLJA OVAKVE LJUDE.SA ŠKOLOM SMO GLEDALI NJEGOVE FILMOVE ODRASTALI I PREPOZNAVALI PRAVDU, TO SU KAPITALNA DELA A MI PODRZAVAMO NEKE FOLK NETALENTE I KNJIZEVNIKE ŠUND ROMANA.KO ZNA ŠTA NAS JOS ČEKA. SLAVA MU.

  97 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Jovan S. Ilic

  Jovan S. Ilic

  Predraze neka ti je vecna slava i hvala ti za uzitak koji smo imali gledajuci tvoje filmove. Ni Nepricavci smo te gledali masovno na prostoru oko Ilica vodenice na jazu reke Kolubare kad su snimane sekvence filma Covek iz hrastove sume rezisera i slikara Mice Popovica koji je odmah bunkerisan jer covek iz hrastove nije bio partizan. Bilo je to s ... više esdeset i neke . Nakon toga za lepe momke iz Nepricave govorilo se>lep si ko onaj glumac Predrag Ceramilac. Takvi momci su se . Zao mi je sto je ovog coveka snasla ovakva zla sudbina. Bog da mu dusi prosti.

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!