Prikaži najnovije vesti
SAMOUBISTVO, Predrag Ćeramilac
TRAGEDIJA U BEOGRADU

Ubio se glumac Predrag Ćeramilac!

Crna Hronika 51

BEOGRAD - Teška bolest i tuga za sinom ugasili želju za životom! Srpski glumac Predrag Ćeramilac (67), poznat po čuvenoj ulozi u filmu „Saša“, ubio se juče oko sedam sati skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo, u beogradskom naselju Medaković.

BEOGRAD - Teška bolest i tuga za sinom ugasili želju za životom!
Srpski glumac Predrag Ćeramilac (67), poznat po čuvenoj ulozi u filmu „Saša“, ubio se juče oko sedam sati skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo, u beogradskom naselju Medaković.

- Skočio je sa sedmog sprata i izdahnuo na licu mesta. Hitna pomoć ubrzo je stigla, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt - priča izvor Kurira iz policije.

Predrag Ćeramilac, u koga su svojevremeno bile zaljubljene sve devojke bivše Jugoslavije, posle velikog uspeha s filmom „Saša“, snimio je još nekoliko filmova, a zatim je prekinuo karijeru glumca. Promenio je potom nekoliko poslova, a na kraju je radio kao ekonomista u špediterskoj firmi. Inače, on nije ni završio glumu, već Ekonomski fakultet.

- Bio je dobar za sve osim za sebe. Bio je pravednik, ali ga život nije mazio. Počeo je mnogo da pije posle smrti sina Aleksandra, koji se ubio pre dvadesetak godina, kad je imao samo 11! Imao je i dve ćerke iz prvog braka, ali ne znam šta se dešava sad s njima i gde su - rekao je za Kurir jedan od komšija koji se družio s pokojnim glumcem.
Komšije dodaju da je Ćeramilac bio teško bolestan.

- Čuli smo da je u ponedeljak ujutro trebalo da ide da primi terapiju jer je, navodno, bolovao od raka pluća. Trpeo je velike bolove i nije mogao više da izdrži. Umesto u dom zdravlja, otišao je do terase i skočio u ambis - rekla je komšinica.

Biografija

Ćeramilac je rođen 3. februara 1944. godine u Čačku. Ostao je upamćen po ulogama u filmovima „Saša“ (1962), „Dve noći u jednom danu“ (1963), „Čovek iz hrastove šume“ (1964), „Dani iskušenja“ (1965) i „Memento“ (1967).

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir