UBISTVO NA SAJMIŠTU: 20 privedeno na razgovor!

Kobna tuča kod splavova

UBISTVO NA SAJMIŠTU: 20 privedeno na razgovor!

Crna Hronika -
Policija je na informativni razgovor privela 20 osoba kako bi utvrdila ko je učestvovao u tuči i okolnosti smrti mladića u tuči u blizini splavova

BEOGRAD - Posle ubistva jednog tridesetogodišnjeg muškarca kod splavova u Beogradu u policiju je privedeno 20 osoba na informativni razgovor, rečeno je u MUP-u.

Policija intenzivno traga za onima koji su čoveka pretukli na smrt.

Naime na Starom Sajmištu ispred splava restorana "Saund" u 03.30 časova više nepoznatih radnika obezbeđenja zadalo je više udaraca mladiću starom 30 godina, koji je od zadobijenih poreda preminuo po prijemu u bolnicu,

Tridesetogodišnji muškarac nađen je mrtav jutros na travi kod splavova na Starom sajmištu. Lekari su na licu mesta zbrinuli još jednog muškarca (39) koji je sa povredama prevezen na Vojno-medicinsku akademiju.

Da podsetimo Hitnoj pomoći je oko 03.25 časova javljeno da na Starom sajmištu u blizini splavova dve osobe leže na travi, a pretpostavlja se da su povređeni u tuči, rekao je Lutovac.

Muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu vrata i kičme i na licu mesta je obavljena reanimacija, ali je, nažalost, konstatovana njegova smrt, kazao je Lutovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track