SAČEKUŠA U CENTRU NIŠA: Muškarac (45) izrešetan sa 14 metaka!
Foto: Milica Milovanović

Ispaljen rafal

SAČEKUŠA U CENTRU NIŠA: Muškarac (45) izrešetan sa 14 metaka!

Crna Hronika -
Nepoznati napadač usmrtio Slavišu Dinčića Pigmu (45) u „golfu“ u Milentijevoj ulici i pobegao

NIŠ - Četrdesetpetogodišnji Slaviša Dinčić zvani Pigma izrešetan je u utorak veče sa 14 metaka u svom „golfu“ u Milentijevoj ulici u centru Niša.Najpre se mislilo da ime ubijenog Saša Ristić, ali se kasnije ispostavilo da je to ime iz lažnog pasoša, a da je zapravo reč o Nišliji Slaviši Dinčiću, koji je doputovao iz Holandije s lažnim dokumentima. On je imao krivični dosije, a i bio je na poternici holandske policije.Ubistvo se dogodilo u 20.45 na ulazu u dvorište porodične kuće njegovih rođaka.

- Dinčić je s društvom bio u kafiću „Scena“, odakle nije otišao u Sremsku ulicu, gde ima stan, već se svojim „golfom“ uputio kod rođaka u Milentijevu 14. Tu ga je ubica zaskočio na ulazu u dvorište dok je pokušavao da uveze auto u rikverc i ispalio na njega rafal od 14 metaka, uglavnom u predelu glave - rekao je izvor Kurira iz istrage.

Dinčić se, kako saznajemo, dogovorio da nastave izlazak na Bulevaru Nemanjića, pa je pošao samo da ostavi automobil u dvorište rođaka kako bi prešao u vozilo tog muškarca i otišao dalje.Ubijeni Dinčić je pre petnaestak godina otišao u Holandiju, a pretpostavlja se da je pre otprilike mesec dana došao u Niš. Dinčića su već pokušali da likvidiraju u Holandiji.Policija je došla na mesto nesreće ubrzo pošto su odjeknuli rafali i zatekla je beživotno telo, a Hitna pomoć je konstatovala smrt. Kako saznajemo, ubica je u bekstvu i zasad nisu poznati motivi ovog zločina, a telo je po završetku uviđaja poslato na obdukciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track