užas u Konarevu

Ubistvo u masovnoj tuči kod Kraljeva

Crna Hronika

Autor:

Policiji je oko 20.30 javljeno da je u kafiću "Royal" izbila masovna tuča u kojoj su, prema policijskim navodima, korišćeni i pištolji i noževi

Smrt u tuči bez milosti

Smrt u tuči bez milosti

KRALJEVO - U masovnoj tuči u kafiću "Royal" u Konarevu kod Kraljeva, jedno lice je ubijeno iz pištolja, tri su povređena i prebačena u kraljevačku bolnicu, a njihov identitet se utvrđuje u Policijskoj upravi Kraljevo.

Policiji je oko 20.30 javljeno da je u kafiću "Royal" izbila masovna tuča u kojoj su, prema policijskim navodima, korišćeni i pištolji i noževi. Od tri povređena lica, za sada je poznato da je jedno zadobilo povrede nožem, drugo pucnjima iz pištolja, dok je još uvek nepoznato kako je treća osoba povređena.

http://www.youtube.com/watch?v=onUccIHQADM
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (4)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • LIB

  LIB

  "Bravo". Nema stajanja.Idemo dalje,izgleda do poslednjeg.Noz,pistolj,auto-krvni neprijatelji koji pobedjuju Srbiju.Zalimo se na policiju.Nisu ni oni krivi,kada ljudima zivot vise nista ne znaci.Ne mogu oni da nas uce da cenimo tudj i svoj zivot. Tragicno.

  9 Odgovori 
 • Sanja

  Sanja

  Uzas.Prosla subota u Kraljevu bila je puna agresije medju mladima.Tuce na svakom koraku,a veceras kulminacija.Srbijo,ti samo stradas,na milion nacina.Jel Bog ljut?Verujem,i ima razloga,natuklo se neko zlo u siroti narod...Nema osmeha,nema pravde,nema predusretljivosti,milosti,i samilosti,borba za goli zivot menja narav,gubi se dusa....i saldo su tu ... više ge.

  6 Odgovori 
 • Cvet

  Cvet

  Jadna mladost izgubljena. Vecna ti slava!!!

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Rakun

  Rakun

  Nešto su se rano potukli, ja pomislio da je gužva izbila na njivi ili livadi, kad ono u kafiću. Čudno, da u zemlji Srbiji, u jeku poljoprivrednih radova, ovoliko bjesnih momaka i tatinih sinova ima u kafiću, u ovo doba. Ništa novo za neveran narod, narod kojem više ništa nije sveto i nestaje iz dana u dan. Ne treba Srbima rat, ratujemo sami ... više sa sobom, koljemo jedni druge, ubijamo se vatrenim, hladnim oružjem, bjesnim autima. Pameti ne treba da se dovodimo, napred Srbijo, mani se Boga, gorećeš u paklu sa ovakvim životom i radom.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!