Udaje se Seka 12. septembra

Stars

Autor:

Seka Aleksić će se zavetovati na večnu ljubav Veljku Piljkiću 12. septembra u restoranu „Franš“ u Beogradu!

Seka Aleksić, Veljko Piljkić, svadba,  brilijanti, franš,

Seka Aleksić će se zavetovati na večnu ljubav Veljku Piljkiću 12. septembra u restoranu „Franš“ u Beogradu!

Pevačica se tajno venčala u Šarm el Šeiku pre nešto više od mesec dana, kako je i najavljivala, nakon čega je promenila i status na svojom Fejsbuk profilu u „udata“. Ali, pošto tom svečanom činu u Egiptu nije prisustvovao niko od njene i Veljkove rodbine, venčanje će organizovati i u srpskoj prestonici.

- Skup svatova je zakazan za 15 časova 12. septembra. Nešto kasnije, u 17 sati, u restoran „Franš“ će doći matičar, koji će venčati Seku i Veljka. Ona će nositi venčanicu Saše Vidića i imaće krunu na glavi, a veo će biti dug nekoliko metara. Veljko će takođe biti u belom odelu.

Nakon venčanja mlada će se presvući i za tu priliku je pripremila čak dve toalete, koje potpisuju Guči i Versaće. Burme se rade po narudžbini i biće prekrivene brilijantima. Sve će biti savršeno - otkriva za Kurir izvor blizak pevačici.

Restoran „Franš“ se uveliko preuređuje i presvlači u belo po nalogu pevačice, koja želi da njeno venčanje bude nalik venčanjima najvećih svetskih zvezda. U bašti će biti postavljeni ogromni kristalni lusteri iznad stolova.

Sekin kum će biti Saša Tošić, njen portparol i glavni i odgovorni urednik nedeljnika Helou, dok je Veljko za kuma odabrao svog druga iz detinjstva. Za dobru atmosferu biće zadužen Alegro bend.

Kako Kurir saznaje, DVD sa venčanja, kako onog u Egiptu, tako i ovog beogradskog, biće objavljen u izdanju „Grand produkcije“.

Vesna Đorđević

Svadba u brojkama

Za potpunu privatnost mlade, mladoženje i njihovih gostiju pobrinuće se čak 20 pripadnika obezbeđenja i policije
Na svadbi će biti 150 zvanica
Mladenačka torta će imati sedam spratova i biće teška 40 kilograma


Seka: Ne želim pompu oko svog venčanja

Mlada ne želi da priča o svom venčanju. Bar dok se ne održi.
- Svojim najbližim želim da obezbedim apsolutni mir i opuštenost i zbog toga ne želim nikakvu pompu oko venčanja. O braku, svadbenom veselju i detaljima u vezi s tim moći ćemo da pričamo za nešto više od mesec dana - poručila je Seka.
 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!