Prikaži najnovije vesti
Seka Aleksić, Veljko Piljkić, svadba,  brilijanti, franš,

Udaje se Seka 12. septembra

Stars 90

Seka Aleksić će se zavetovati na večnu ljubav Veljku Piljkiću 12. septembra u restoranu „Franš“ u Beogradu!

Seka Aleksić će se zavetovati na večnu ljubav Veljku Piljkiću 12. septembra u restoranu „Franš“ u Beogradu!

Pevačica se tajno venčala u Šarm el Šeiku pre nešto više od mesec dana, kako je i najavljivala, nakon čega je promenila i status na svojom Fejsbuk profilu u „udata“. Ali, pošto tom svečanom činu u Egiptu nije prisustvovao niko od njene i Veljkove rodbine, venčanje će organizovati i u srpskoj prestonici.

- Skup svatova je zakazan za 15 časova 12. septembra. Nešto kasnije, u 17 sati, u restoran „Franš“ će doći matičar, koji će venčati Seku i Veljka. Ona će nositi venčanicu Saše Vidića i imaće krunu na glavi, a veo će biti dug nekoliko metara. Veljko će takođe biti u belom odelu.

Nakon venčanja mlada će se presvući i za tu priliku je pripremila čak dve toalete, koje potpisuju Guči i Versaće. Burme se rade po narudžbini i biće prekrivene brilijantima. Sve će biti savršeno - otkriva za Kurir izvor blizak pevačici.

Restoran „Franš“ se uveliko preuređuje i presvlači u belo po nalogu pevačice, koja želi da njeno venčanje bude nalik venčanjima najvećih svetskih zvezda. U bašti će biti postavljeni ogromni kristalni lusteri iznad stolova.

Sekin kum će biti Saša Tošić, njen portparol i glavni i odgovorni urednik nedeljnika Helou, dok je Veljko za kuma odabrao svog druga iz detinjstva. Za dobru atmosferu biće zadužen Alegro bend.

Kako Kurir saznaje, DVD sa venčanja, kako onog u Egiptu, tako i ovog beogradskog, biće objavljen u izdanju „Grand produkcije“.

Vesna Đorđević

Svadba u brojkama

Za potpunu privatnost mlade, mladoženje i njihovih gostiju pobrinuće se čak 20 pripadnika obezbeđenja i policije
Na svadbi će biti 150 zvanica
Mladenačka torta će imati sedam spratova i biće teška 40 kilograma


Seka: Ne želim pompu oko svog venčanja

Mlada ne želi da priča o svom venčanju. Bar dok se ne održi.
- Svojim najbližim želim da obezbedim apsolutni mir i opuštenost i zbog toga ne želim nikakvu pompu oko venčanja. O braku, svadbenom veselju i detaljima u vezi s tim moći ćemo da pričamo za nešto više od mesec dana - poručila je Seka.
 

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 63 komentara