Skandalozno

UDARIO NA PRAVOSLAVLJE: Ekrem pljuvao Đurđevdan!

Stars

Jevrić rekao da je jučerašnja krsna slava nevažna i da je ne treba slaviti na Farmi, čime je uvredio veliki broj Srba

Ekrem Jevrić, Đurđevdan, pravoslevlje, islam, vera,

Kakva slava, koga briga za taj Đurđevdan

Ne da na svoju veru, tuđu vređa.
Ekrem Jevrić vređao je Đurđevdan. On je rekao da krsna slavu koju slavi veliki broj pravoslavaca nije ništa važno, čime je uvredio i Staniju, Sašku Karan i Šaa. Ekrem, koji drži do toga da je veliki musliman, zbog čega se naljutio na Nazifa Gljivu što ga nije postavio za slugu a iste su veroispovesti, ovom izjavom navukao je gnev mnogih na sebe.

Stanija: Volela bih kada bi nam danas spremili neku gozbu za slavu. Da nam dođe muzika i da pevamo i igramo cele noći. Ovaj dan mi je posebno drag jer mi je slava.

Ekrem: Miči se, mala, kakav Đurđevdan. To nije ništa važno, neće oni to da vam obeleže. To svaki drugi slavi. Nije to nikakav dan.

Ostali su ga začuđeno gledali, dok je on mahao rukama i objašnjavao da je Đurđevdan nešto nevažno. Kasnije im je zadruga poslala sveću i slavski kolač kako bi obeležili krsnu slavu.

(G. D.)


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (315)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ana-z.

  Ana-z.

  Mi smo bolesna nacija,kad mi dozvoljavamo da jedan covek dno dna ima toliku medisku paznju.Strasno.Pljunula bi ga.

  319 Odgovori 
 • ALMIR

  ALMIR

  Svima čestitam Uskrs koji slave puno zdravlja svima želim, da ga provedu u miru.A što se tiče Ekrema on nema pojma šta je Đurđevdan, a kamoli šta drugo.

  259 Odgovori 
 • Laza

  Laza

  Njije ekrem tako naivan i glup sve radi smisljeno, ali je zasticen od produkcije ,nedaj boze da je neko od farmera rekao nesto protiv alaha i islama njemu bi sledile sankcije, ovako nista, vredjanje na verskoj i nacionalnoj osnovi je nedopustivo i u rialitiju zabranjeno, ,zabranjeno je mnogo sta , i spavanje pa njemu niko nije izrekao kaznu nominac ... više ije zato produkciju treba da je sramota sto to dozvoljava ,svojom izjavom je uvredio sve vernike nevaspitanog pod hitno izbaciti ,

  257 Odgovori 

Poslednji komentar

 • tanja123

  tanja123

  napolje ekremeeeeeeeeeeeeee!

  -2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!