UDAVAČA

Stars

Autor:

Mlada glumica Anita Lazić, koja u seriji „Seljaci“ glumi Živkicu, devojku koju su nebrojeno puta udavali i razvodili

Mlada glumica Anita Lazić, koja u seriji „Seljaci“ glumi Živkicu, devojku koju su nebrojeno puta udavali i razvodili, obućiće venčanicu i u privatnom životu. Naime, ćerka glumice Snežane Savić i reditelja Dragoslava Lazića odlučila je da svoju dugu vezu kruniše brakom, tvrdi izvor Kurira insistirajući na anonimnosti i dodaje:

- Anitin budući suprug je izvesni biznismen Ivan iz Beograda, koji svoju buduću ženicu obožava. Svadba je zakazana za maj mesec, ali tačan datum nije preciziran. Dok mlada glumica i voditeljka želi skromno veselje kakvo su, kaže, imali i njeni roditelji, po svemu sudeći, biće to prava svadba sa mnogo zvanica. Njen budući suprug ima želju da svi njegovi prijatelji prisustvuju najlepšem danu u njegovom životu. Do maja će se valjda usaglasiti. Ipak, najvažnije je da par cveta od sreće i željno iščekuje dan kada će stati na ludi kamenčić - zaključuje naš sagovornik.
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Zbog Kosova, juga Srbije i migranata koji su učestvovali u ratu u Siriji, Srbija može da bude pogodno tle za napade Marko Nicović, bivši šef beogradske policije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!