Prikaži najnovije vesti
UDBA, DB, BIA, vanzemaljci, NLO
SVEMIRCI NAD SRBIJOM

UDBA jurila vanzemaljce!

Društvo 266

BEOGRAD - Srbin pričao sa svemircima, ali stvarno! Srbin M. P. kao četvorogodišnjak imao je bliski susret s vanzemaljcima. Prema pisanju nedeljnika NIN, u arhivama pod brojem 22-8-1959/71 zaveden je zapisnik

BEOGRAD - Srbin pričao sa svemircima, ali stvarno!
Srbin M. P. kao četvorogodišnjak imao je bliski susret s vanzemaljcima. Prema pisanju nedeljnika NIN, u arhivama pod brojem 22-8-1959/71 zaveden je zapisnik razgovora sa detetom koje tvrdi da ih je videlo. Ali ne samo to. Dečak je uspeo da razume sve što su mu rekli. Ali, idemo redom.

* Počelo od Rankovića
Nekoliko godina nakon završetka Drugog svetskog rata u Americi su uočeni prvi neidentifikovani leteći objekti. Počela je pomama za letećim tanjirima. Ni domaće tajne službe nisu odolele novom trendu, pa su 18. juna 1949. u kabinetu tadašnjeg ministra policije Aleksandra Rankovića zbog novih saznanja o postojanju života van Zemlje osnovali Odeljenje za kosmička pitanja. Funkcija ove organizacije bila je da istraži vanzemaljske pojave na teritoriji SFRJ. Pored nekoliko registrovanih pojava NLO, usledio je i neobičan razgovor. Šesnaestogodišnji M. P. iz Paraćina ispričao je da je 4. aprila 1959, kad je imao četiri godine, iznad kuće primetio leteći tanjir koji je emitovao raznobojnu svetlost.

* Stiglo do SAD
„Iz njega su izašli ljudi moje visine, obučeni u siva odela. Nisam im video lica. Rekli su mi da se ne plašim, a zatim me uboli iglom ispod šake. Najavili su da će po mene doći 21. decembra 2012“, piše u svedočenju mladića, koji danas ima 56 godina i živi u Somboru. Nešto kasnije, upravo ovaj datum dešifrovan je kao smak sveta po kalendaru Maja.

Ovaj slučaj referisan je nedugo zatim u Vašingtonu. Postojala je mogućnost da se momak odmah prebaci u Minesotu, ali su ga stručnjaci iz SAD ipak ispitali na prostoru Jugoslavije. Za­ni­mlji­vo je da je sajt Vikiliks objavio razgovor ambasadorke SAD Meri Vorlik i ministra inostranih poslova Vuka Jeremića upravo o ovom slučaju.

U dopisu stoji da se Jeremić složio s planom pod nazivom „Alvarado“, ali ne prihvata podređenost američkim vojnicima na teritoriji Srbije. Kako piše NIN, ovaj plan je nazvan po španskom konkistadoru koji je pokorio Maje, a odnosi se na potpunu kontrolu M. P. sve do 21. decembra 2012. godine, kad bi po njega trebalo da dođu vanzemaljci.
 

Osam pilota videlo NLO

Ekipa stručnjaka iz SAD nekoliko puta je dolazila u SFRJ kako bi ispitala očevice NLO, piše NIN. Tako je bilo 1985. godine, kad su piloti JNA primetili objekat dužine 20 metara, a širine oko četiri metra, koji je leteo brzinom od 100 kilometara na čas iznad područja Cresa i Krka u današnjoj Hrvatskoj.
- Odjednom je ubrzao i počeo da se kreće neverovatnom brzinom, da bi za samo nekoliko sekundi nestao iz vazdušnog prostora SFRJ. Osmorica pilota JNA bili su svedoci ovog događaja i sa svima su obavljeni razgovori - navodi se u zapisniku BIA.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir