Uhapšen još jedan šakal u Crnoj Gori

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD- Milojko Nikolić zvani Šumadija, koji je osumnjičen za učešće u ubistvu 44 albanska civila u kosovskom selu Ćuška, u blizini Peći, uhapšen je u Crnoj Gori, saopštilo je Tužilaštvo za ratne zločine u Beogradu.

ratni zločin, šakal, hapšenje, izručenje, Crna Gora,

BEOGRAD- Milojko Nikolić zvani Šumadija, koji je osumnjičen za učešće u ubistvu 44 albanska civila u kosovskom selu Ćuška, u blizini Peći, uhapšen je u Crnoj Gori, saopštilo je Tužilaštvo za ratne zločine u Beogradu.

Nikolić je optužen da je bio pripadnik formacije Šakali Teritorijalne odbrane i rezervnog sastava policije na Kosovu i uhapšen je po nalogu Tužioca za ratne zločine Srbije Vladimira Vukčevića.

Protiv Toplice Miladinovića i još osam pripadnika Šakala je u Beogradu u toku glavni pretres za ratni zločin u Ćuški, izvršen 14. maja 1999. godine.

Posle hapšenja Nikolića i, ranije, Zorana Obradovića, u bekstvu je još šest okrivljenih.

Očekuje se da će Nikolić biti izručen Srbiji na osnovu Sporazuma o izručenju između Srbije i Crne Gore, potpisanog 29. oktobra, navodi se u saopštenju.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • SRBIN U DUSI

  SRBIN U DUSI

  Samo ti hapsi Srbe zbog navodnih zlocina, a Tacija i ostalu ekipu pusti da trose pare od zaradjene od prodaje srpskih organa...

  14 Odgovori 
 • sasa

  sasa

  Pitali se neko sta je sa njegovom porodicom. Coveka sam slucajno upoznao i znam sigurno da je veliki SRBIN , ali to mu je izgleda velika greska.Da je siptar ili bosnjak sigurno bi slobodno setao KNEZ MIHAILOVOM ULICOM.

  8 Odgovori 
 • babaroga

  babaroga

  Jer bacise bombu na srpski kafic u Peci 1998 pred novu godinu.Jer izginuse deca,jer bombardovanje pocelo da bi žuge
  dobile nezavisnost.I šta je trebalo raditi za vreme rata sve pomnožiti sa nulom.A taći seta i gde je tu pravda...

  6 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ceco

  ceco

  SRAMOTA....

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!