UHAPŠENA UBICA POZNATE NOVINARKE (77) IZ NS: Flašom i panjem je po glavi pretukla na smrt
Foto: Facebook Printscreen

Određeno zadržavanje od 48 časova

UHAPŠENA UBICA POZNATE NOVINARKE (77) IZ NS: Flašom i panjem je po glavi pretukla na smrt

Crna Hronika -
NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija rasvetlila je ubistvo poznate vojvođanske novinarke Jaroslave Dobrenov Dugošije (77) iz Novog Sada i uhapsila Biljanu J. (50) iz Rume, čija je ćerka donedavno živela kao podstanarka upravo kod ubijene Jaroslave.

Baka Jaroslava ubijena je juče u porodičnoj kući, u Novom Sadu. Efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije, posle samo dva časa od pronalaženja Jaroslavinog beživotnog tela, uhapšena je poznanica žrtve Biljana J. iz sela Stejanovaca, pored Rume, koja se tereti da je izvršila krivično delo teško ubistvo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, policija je kod osumnjičene pronašla predmete koje je uzela iz žrtvine kuće. Poznanica koja se tereti za ovo stravično ubistvo Jaroslavu je prvo udarala flašom viskija, a zatim je panjem, koji jedonela iz dvorišta, nastavila da je udara po glavi.

Kako Kurir saznaje, Biljana - čija je ćerka do pre par meseci živela kao podstanar kod nesrećne Jaroslave - pojavila se juče u kući pokojnice i tom prilikom došlo je do čarki kojom prilikom je Biljana flašom od viskija napala Jaroslavu nanevši joj više udaraca po glavi, a prilikom usmrćivanja pokojnice, Biljana je iz dvorišta dovukla panj te je nastavila da je udara, a i staklom joj je nanela više ubodnih rana u predelu vrata i grudnog koša. Prema dosad raspoloživim saznanjima, kada je uhapšena bila sigurna da je usmrtila Jaroslavu, ukrala je određene stvari iz njene kuće i pobegla.

Monstrumka je uhapšena u iznamljenom stanu u novosadskom naselju Podbara, gde je pokušala da se sakrije i gde se sakrivala, s obzirom da je za njom ranije raspisana centralna poternica Osnovnog suda iz Sremske Mitrovice, zbog imovinskih krivičnih dela.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i u zakonskom roku će biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track