Neće je niko ni za džabe

UKLETA: Kuću u Bjelovaru opsedaju duhovi!

Planeta

Autor:

Oni koji su skupili hrabrost i ušli u nju tvrde da su čuli korake i lupanje vratima, a videli su i siluetu žene i deteta, čuli plač bebe i jezive krike

ukleta kuća, bjelovar, foto 24sata

Foto: 24sata

BJELOVAR - Ogromna kuća u mestu Škrinjari kod Bjelovara već decenijama zjapi prazna.

Kupca za nju nema, a mnogi beže od nje ko đavo od krsta jer meštani tvrde da je opsedaju duhovi. Tamošnji seljani tvrde da su iz te kuće noću dopirali čudni zvuci.

Oni koji su skupili hrabrost i ušli u nju tvrde da su čuli korake i lupanje vratima, a videli su i siluetu žene i deteta, čuli plač bebe i jezive krike.

Neki od posetilaca tvrde da su čuli plač iz bunara u kojem se navodno utopila devojčica, a kruže i priče o vrištanju žene koja je tamo ubijena i zabetonirana u temelje.

U istraživanje poznate “uklete kuće” uputio se i čitalac Tomislav Kovačević iz Virovitice sa svojom devojkom.

"Došli smo do kuće i kamerom snimali i kuću i okolinu. Odjednom smo na kameri u pozadini videli siluetu žene, a potom se ona pretvorila u siluetu deteta. Moja devojka je vrisnula i pobegla", ispričao je Kovačević koji je i poslao fotografije kuće na čijem se prozoru vidi ljudski obris.

Jedna od starijih meštanki, koja živi preko puta kuće strave, pristala je da ispriča istoriju uklete kuće.

"Na tom mestu stajala je stara kuća koju je vlasnik prodao jednom kupcu, a ovaj zatim sledećem. Taj drugi kupac srušio je staru kuću i sagradio novu, ovu koja je sad tu", priča meštanka. On je s porodicom kuću sredio i opremio, a potom su se odselili u Hercegovinu i kuću stavili na prodaju. Kupca nisu mogli da nađu jer su za kuću tražili mnogo. Komšinica kaže i da su priče o duhovima glupost. Štaviše, ona je u napuštenom dvorištu uklete kuće držala stoku i obilazila je noću i tvrdi da ništa neobično nije ni čula ni videla. Plaše je, kažu, samo pacovi koji se množe u napuštenoj kući.

Nudili je na poklon onome ko u njoj zanoći

Ostale komšije, međutim, tvrde da su vlasnici kuće pobegli glavom bez obzira jer u njoj nisu mogli da zanoće nijednu noć zbog paranormalnih pojava. Navodno, nudili su je na poklon onome ko u njoj prenoći.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Trebalo bi jasno i glasno, i s dokazima, reći koji su političari plaćali prostitutke Božidar Spasić, bivši radnik DB

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde