Pritisak na Srbe

Ukradeni automobili povratnicima u u Osojanu

Politika

Autor:

Kradljivci su ukrali vouola Vukadinu Piskuliću i Aleksandru Đuriću, a pokušali su da ukradu još jedan automobil, ali nisu mogli da ga pokrenu

Kosovska policija

OSOJANE - Povratnicima u selu Osojane u opštini Istok tokom protekle noći ukradena su dva putnička automobila, što su ocenili kao još jedan vid pritisaka na Srbe povratnike u Metohiji.

Zamenik predsednika opštine Istok Vuko Đurić izjavio je da su ukradena vozila čiji su vlasnici Vukadin Piskulić i Aleksandar Đurić ocenivši da se radi o još jednom vidu pritiska na povratnike.

Kradljivci su tokom prethodne noći pokušali da ukradu još jedan automobile od čije krađe su odustali nakon što nisu mogli da ga pokrenu.

Đurić je istakao da se na ovaj način šalje poruka povratnicima da nisu dobrodošli i da pored problema sa ograničenom slobodom kretanja zbog zabrane srpskih vozačkih dozvola sada imaju problem i sa imovinom koju im kradu.
Đurić je kazao da je, osim pokretne, na udaru kradljivaca u Osojanu i nepokretna imovina čiji su vlasnici Srbi, podsetivši da su pre samo nekoliko dana Albanci pucali iz vatrenog oružja prilikom krađe šume u ataru ovog sela.
I ranije su Srbi povratnici u ovom metohijskom selu bili na udaru kradljivaca, a osim šume i vozila beležena je i krađa stoke.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde