UŽAS! STRADALA CELA PORODICA KOD UŽICA: Otac, majka i sin (12) poginuli u korsi!
Foto: Privatna Arhiva

Teška saobraćajna nesreća kod Mokre gore

UŽAS! STRADALA CELA PORODICA KOD UŽICA: Otac, majka i sin (12) poginuli u korsi!

Crna Hronika -

Milan Selaković (36), njegova supruga Marijana (38) i sin jedinac Aleksandar (12) nisu preživeli direktan sudar kad je na njih naleteo automobil iz suprotnog smera

UŽICE - Joj, Aco, joj, Milane, joj, Marijana, što vas ne zaustavih, što vam ne zabranih da sednete u kola i krenete, joj pusta mi kuća osta. Ovako je juče kukala Stanka Radeljić, čiji su rođaci Milan (36), Marijana (38) i njihov sin jedinac Aleksandar Selaković (12) poginuli preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mokre gore.Teška tragedija i pogibija porodice Selaković zavila je juče u crno selo Šljivovica pod Zlatiborom, u kom su Selakovići živeli u kući Milanove tetke po ocu, Stanke Radeljić.- Joj, đeco moja, joj, izginuše samo što su iz kuće izašli - prolamala se juče kućom kuknjava tetke Stanke.

Sleteli s puta... „Korsa“ završila u kanalu
Sleteli s puta... „Korsa“ završila u kanalu

Kuća ostala praznaPet-šest kilometara dalje, iz pravca kroz Braneško polje i blage desne krivine, iza koje se dogodila nesreća u kojoj je troje Selakovića poginulo u utorak oko 20 sati uveče, na mestu udesa, osvanule su juče ujutro zapaljene sveće i razbacani delovi automobila u kome su bili Selakovići, delovi vrata, plastike, svedoci strahovitog sudara. Na auto Selakovića naleteo je iz suprotnog smera „audi“, čiji je vozač teško povređen.U kući tuge u kojoj su Aca, Milan i Marijana s Milanovom tetkom u sreći i slozi živeli juče su se okupljali rođaci, prijatelji, komšije, svi nemi pred tragedijom koja se obrušila na Selakoviće.- Aca se ovuda igrao, prolazio u školu, Milan i Marijana išli su na posao na Zlatiboru, fina, srećna, poštena, radna porodica - pričali su juče rođaci.

Olupina... Ostaci „audija“ posle sudara
Olupina... Ostaci „audija“ posle sudara

Tiho je juče bilo i desetak kilometara dalje, u Milanovoj porodičnoj kući u selu Kremna.- Milan je juče ovde bio s tetkom, strugali su drva, rasturali stajsko đubre po njivi. Posle su prešli kod nas na kafu, pričali smo o svakodnevnim stvarima, o proleću, o oranju, sejanju, a evo danas nema više ni Milana, ni našeg Aca, ni Marijane - pričao je komšija Miloš Stamenić.Milanov otac Milovan, svedočile su komšije, umro je davno, u trideset prvoj godini, kad je Milan imao tek pet-šest godina, Milana i sestre podigla je majka Jenovka, koja živi u Francuskoj kod svoje sestre.Šok u dečakovoj školi- Ne mogu da poverujem da više nema ni Ace... Dolazio je često s ocem, pretrčavao odmah kod nas, zanimali su ga i traktor i poljoprivredne mašine, zlatan dečačić je bio - kaže Miloš.U školi u Šljivovici, u koju je išao mali Aleksandar, njegovi drugari u suzama su juče dočekali vest da njihovog druga više nema.

Prešao u suprotnu traku„AUDI“ SE ZAKUCAO U „KORSU“ SELAKOVIĆAUtvrđeno je da je „audi“ sive metalik boje, koji je dolazio iz pravca Užica, iz zasad nepoznatog razloga prešao u levu kolovoznu traku i da je tu došlo do sudara s „korsom“, u kojoj je bila porodica Selaković.Selakovići su se iz pravca Šljivovice, od svoje kuće, „opel korsom“ kretali prema Sušici, prema Čajetini, gde su se zaputili, a u udesu su učestvovala još dva vozila, „tojota“ i „audi“, koji su se kretali ka Šljivovici, odnosno ka Kremnima. Došlo je do sudara „audija“, čiji je vozač s teškim povredama prebačen u bolnicu, i „opela“, u kome su bili Selakovići. Smrskana „korsa“ završila je u kanalu s desne strane puta.

(KURIR TV) TROJE MRTVIH KOD KREMANA: Stravična saobraćajna nesreća na putu Užice - Mokra Gora!

Zoran Šaponjić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track