FARMA NOMINACIJE: Dušica dobila skoro sve štapiće, dok je Aleksandra imala najmanje glasova publike!
Foto: Printskrin

Ko ide u štalu

FARMA NOMINACIJE: Dušica dobila skoro sve štapiće, dok je Aleksandra imala najmanje glasova publike!

Stars -
Grabovićevoj su skoro svi farmeri dali štapiće, dok je Aleksandra imala najmanje glasova publike.

Farmeri su odlučili da u izolaciju ide Dušica Grabović. Ona je dobila 23 glasa, dok je Filip dobio samo 3 štapića.

Najmanje glasova publike imala je Aleksandra i ona ide sa Dušicom u štalu. Aleksandra je odlučila da se bore u kvizu znanja.

Tok emisije:

21.50 Aleksandra ima najmanje glasova publike.

21.30 Saška Karan se svađala sa Dušicom. "Ti si meni i Zorici rekla da sam ja frustrirana baba. Ja ću biti baba kad mi ćerka rodi unuče", rekla je Saška.

Ti si mene pitala da ti pozajmim cipele sa kramponima da bi osobu koju ne voliš udarila ispod stola. "Nisi džabe dovedena ovde, pusti mlade da se bore za sebe", govorila je Dušica, dok je Saška pokušala da je nadjača.

U priču se uključila i Zorica Marković, koja je Dušici rekla da je najveći folirant na Farmi. "Stidi se svojih godina, kobilo jedna. Treba da te je sram i stid. Toliko si bedna i mizerna".

"Ja se samo borim za sebe. Neću ni sa kim da se svađam i da se spuštam na taj nivo", rekla je Grabovićeva.

"Koliko mi je drago, toliko mi je glupo, jer je žensko na drugoj strani. Šta više da kažem? Hvala svim farmerima", prokomentarisao je Filip.

21.04 Farmeri su uglavnom davali Dušici štapiće i govorili da će se ona u izolaciji "dozvati pameti". Svi redom su pozdravljali porodice, momke i devojke. "Filip je divan dečko, pomaže u poslovima, duhovit je", bile su uglavnom reči farmera.

Dušica je sa gazdinim štapićem dobila 22. štapić, odnosno, na kraju je imala 23 štapića jer se njegov računa kao 2.

Filip je dobio samo 3 štapića.

"Očekivala sam ovo od većine farmera. Kad je Čeda birao sluge, on je izjavio da je imao na umu i mene i Filipa. Možda sam i preudicirala i muški izbor, ali, ja sam ubeđena da nije pojma imao da ja i Filip imamo bilo šta. Svako svoje mane nosi na leđima, a tuđe vidi", rekla je Dušica.

"Ja se jesam svađala, ali ne bez razloga. Meni nije bio dan i svi su me danas napadali. Neki to vide, neki to ne vide. Ja jesma pogrešila što sam se svađala sa Zoricom Marković. Ja ću da prođem odlično u izolaciji jer sam je ja pravila. Ja sam se ceo život borila sama oduvek", objasnila je.

21. 02 Ognjen je stigao na imanje. On ima pismo iz Zadruge.

"S obzirom na to da mislite da nestajanje i krađa hrane ima veze sa tajnim zadatkom, ovim putem vas obaveštavamo da nijedan farmer nema nijedan tajni zadatak. Tako da štekovanje hrane zavisi isključivo od vas", pročitao je Ognjen pismo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track