FILIP PANAJOTOVIĆ: Smuvao sam najbolju ribu na Balkanu!

Narod pita

FILIP PANAJOTOVIĆ: Smuvao sam najbolju ribu na Balkanu!

Stars -
Meneken i pevačica odgovarali su na pitanja radoznalih gledalaca koja se tiču njihovog učešća u rijalitiju, ali i njihovih privatnih života, međutim, prednjačila su pitanja vezana za vezu Stanije i Filipa

Gosti večerašnje emisije bili su Filip Panajotović i Sandra Valterović, odnosno Seksi Sandra.

Gledaoci su, kao i svaki put, imali priliku da postavljaju razna pitanja učesnicima Farme 4. U prethodnih nekoliko emisija, glavna tema je uglavnom bila Stanija Dobrojević, kao i njena veza sa manekenom Filipom Panajotovićem. To je i ovoga puta bio slučaj.

Fanovi Filipa i Stanije su se javljali i mahom hvalili menekena. Podržali su ga u svemu, i pohvalili ga da se veoma lepo ponašao na farmi, ali i sada. On se sve vreme hvalio svojom devojkom, pa je izjavio da ima najbolju "ribu" na Balkanu.

Seksi Sandra je najavila svoju novu pesmu "Krimi boj" koji će biti u fazonu devedesetih godina. Takođe je rekla da njenu publiku na jesen očekuje neke nove pesme, ali potpuno drugačije od svega na šta su do sada navikli.

21.58 Filip se zahvalio na ogromnoj podršci i rekao da se sjajno osećao u emisiji. Sandra je sve vreme pričala mobilnim telefonom. Ona je otkrila svoje planove. Ide u Crnu Goru, pa onda na odmor.

Voditeljka je rekla Filipu da dovede Staniju opet, međutim, on je rekao da je bilo dosta što je bila tri puta i da su videli sve od njih dvoje.

21.50 Panajotović je rekao da bi voleo da ima toliko para da plaćaju gledaoce da zovu u korist njega i Stanije. "Stanija nije imala problema sa trudnoćom, a Goca se sa time igra a nikad ne bi pričala tako za svoju ćerku.", kaže maneken.

21.39 Maneken je iskoristio pauzu dok su gledaoci gledali prilog sa farme da ode i poljubi svoju devojku Staniju. Kad je voditeljka rekla da ne troše ni jedan minut i da je to velika ljubav, Filip se složio. On se nadovezao i rekao da je starleta otišla da završi nešto, i da će je on sačekati po završetku emisije.On je po treći put zamolio Gocu i Ljubu da ne prozivaju njega i Staniju i da vode svoj život. On se osvrnuo na svađu sa Ša. "On je toliko leteo oko Stanije, kad mu ona pruži malo pažnje, on odmah leti oko nje. Kad je bila svadba, on je meni prilazio i govorio kako mora da je poljubi u usta... Njemu je sigurno krivo zbog ovih naslova o meni i Staniji. On ima devojku od koje je stariji 13 godina, a od mene je moja Stanija starija 4, 5 godine.", rekao je Filip.Kada je gledalac rekao da je Filip papučić, odnosno "nanulica", maneken se pohvalio da je smuvao najbolju "ribu" na Balkanu.

Seksi Sandra je rekla da priprema sjajan materijal, ali od septembar i da je tema slična devedesetim godinama. "Svi znaju da ja pevam malo drugačije i nisam ista kao drugi.", rekla je pevačica i najavila novi album na jesen.

21.05 Filip je pričao o novom projektu i rekao da će on i Stanija nakon toga otići u Ameriku. Maneken je dodao da oni na farmi nikoga prvi nisu napadali. "Staniji pokvari raspoloženje kad god vidi neki natpis u novinama ili na portalima da nas neko napada ili priča neistinu i meni bude mnogo žao. Ipak je ona žensko i nekad nam bude super dan, i ona to vidi i potpuno se rastuži.", rekao je Filip.

20.59 Seksi Sandra je najavila duet, ali nije želela da kaže sa kim, i jednu baladu. Pre farme je uradila pesmu "Krimi boj" i treba da je promoviše. Ona je dodala da će sa svima ostati u kontaktu osim sa Vesnom Rivas sa kojom ne bi ni kafu popila.

20.50 - Maneken je rekao da voli da "pusti" Staniju da priča. "Možda ispada da ona govori umesto mene, ili ja umesto nje, ali mi smo individue za sebe. Obrazovani ljudi smo, školovani, i umemo da pričamo za sebe.", rekao je Filip. Nakon toga se javila njegova obožavateljka koja mu je sve vreme pružala veliku podršku i poželela ga za sina. Filip je bio oduševljen komentarima ove gospođe.

"Tema oko Stanijine trudnoće je potpuna nebuloza. Stanija je imala normalne cikluse na Farmi i nije mogla ni sa kim da zatrudni osim sa mnom, ali pošto nije bilo seksa, nije bilo ni abortusa. Ne mogu da verujem da se te osobe preko nas promovišu. To je jadno, ostavite nas na miru.", poručio je Panajotović.

20.38 - "Nikad sebi neću oprostiti svađu sa Vesnom Rivas. Ni Stanija ni ja nismo odreagovali kako treba. Farma izvlači najgore iz ljudi. Stalno zameram sebi i krivo mi je što je to tako izgledalo.", rekao je Filip. Sandra je izjavila da je bila odlična na farmi i da sebi ništa ne zamera.Maneken je u toku reklama, na svom Tviter nalogu pokazao negodovanje zbog ponovnog prikazivanja svađa sa Vesnom Rivas.

Gledateljka koja se uključila rekla je da smatra da je Vesna Rivas ispala donekle korektna kada je prišla Filipu i Staniji da razjasni svađu, međutim, kada je izašla napolje, opet je nastavila po starom. Ona je primetila da je Stanija krhka iako deluje jako i da Filip mora da joj bude tu kao podrška.

20.19 Povodom naslova da su maneken i Stanija vereni, Filip je rekao da nije mogao da veruje da su svi poverovali u to, ali da kada se bude verio sa Stanijom, da će to biti spektakularno. "Naši roditelji su bili iznenađeni tim izjavama i sigurno bi se naljutili da im nismo rekli. Inače, ovih dana nemamo uopšte vremena za nas, za ljubav.", rekao je Filip i dodao da jedva čeka da se osame malo i da on počne da živi normalnim životom. Voditeljka Marija je pitala Seksi Sandru šta je njoj Farma donela i da li joj je porasla cena nastupa, što je pevačica potvrdila.

20.10 - Filip je pričao da je mnogo oslabio i da ne stiže ni u teretanu da ode. "Imamo mnogo gostovanja i obaveza i ja bikvalno ništa ne stižem. Na farmi sam se borio za svoju ljubav, i više puta sam ponovio da je Stanija ljubav mog života.

20.04 - Marija je predstavila svoje goste Filipa Panajotovića i Sandru Valterović. Pevačica se požalila da je prefiks "Seksi" stalno prati, iako se to njoj uopšte ne dopada. Sandra je pomenula da mnogo radi. "Ja sam osoba koja svima oprašta, ali ne zaboravlja. Iako sam rekla da je Vesna Rivas matora veštica, stojim iza toga i mislim da nema šanse da popijemo kafu.", rekla je Seksi Sandra. U vezi sukoba sa Erom Ojdanićem, rekla je da je u momentu svađe bila veoma nervozna i da se ne bi žalila na njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track