PLES SA ZVEZDAMA: Tanja Petrović i Marko vode, ugroženi Ivan i Marija i Tanja i Marko!

Plesni šou

PLES SA ZVEZDAMA: Tanja Petrović i Marko vode, ugroženi Ivan i Marija i Tanja i Marko!

Pop kultura -
Situacija od prethodne nedelje se nije značajno promenila, pa su tako Tanja Petrović i Marko i dalje suvereno na vrhu tabele
1 / 4 Foto: Beta

U večerašanjem takmičenju Ples sa zvezdama, preostalih 5 parova igralo je džajv, ča-ča-ča, sambu, rumbu i ostale latino plesove kao i standardne plesove.

Prethodne nedelje, šou Ples sa zvezdama napustio je pevač Igor Lazić Nigor i njegova partnerka Jelena.

Oni su svoju nagradu od 1.000 evra dodelili ugroženima od poplava.

Na vrhu tabele prethodnih nedelja su Tanja Petrović i Marko, kao i Tanja Bošković i njen plesni partner Marko.Koja dva para idu u duel određuju SMS glasovi koji se sabiraju sa glasovima sudija.

Do sada su šou napustili kreator Saša Vidić, manekenka Tamara Paunović, voditeljka Katarina Šišmanović, Nemeš, Milojko Pantić, Nikolija Jovanović i Lena Bogdanović. Milan Kalinić je napustio dalje takmičenje zbog povrede kolena.

Tok takmičenja:

23.32 Na kraju, nakon maratona, na kraju tabele su Ivan i Marija i Tanja Bošković i Marko. Na vrhu su i dalje Tanja i Marko, a odmah iza njih Vanesa i Vlada.

23.05 Svih 5 parova večeras igra Paso doble u maratonu.

Prvi par koji dobija 1 poen: Ivan i Marija2 poena: Aleksandar Šapić i Slađana3 poena: Tanja i Marko4 poena: Vanesa i Vlada5 poena: Tanja Bošković i Marko

Aleksandar: "Bio je taj element "Ole!"Marija: "Tanju nisam očekivala da vidim kao pobednicu ovog maratona, ali Tanja, svaka čast!"

22.46 Stanje na tabeli: Tanja i Marko i dalje vode, a poslednji par na tabeli su Tanja Bošković i Marko.

22.34 Poslednji par za večeras su Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević. Oni igraju "American smooth"

"Moje najlepše uspomene vezane su za Beograd i za ovaj parkić. Moje detinjstvo je vezano za parkić ovaj na Novom Beogradu", rekao je Šapić. "Ovu pesmu posvećujem svojoj supruzi pa ne bi bilo zgodno da ispadnem sad, ali ja ću dati sve od sebe"

Komentari žirija:

Kosta: "Ovo je veliki korak za tebe da se odlučiš da kreneš u ovaj šou u ovaj ples. Mogu da kažem da je veoma korisno za tebe, dosta je tvoje telo napredovalo. Na neki način sam u početku bio skeptičan, ali sam se prijatno iznenadio. Jedino što imam zamerku je da se veoma često ponavljaju isti potezi". Ocena: 8Nikola: "Mislim da Aca najviše saoseća sa muškarcima večeras. Jedini je Aca bio obučen na 30 stepeni. Slažem se sa Marijom. Meni je trunku zasmetalo kretanje u desnom okretu. Klasičan Aca Šapić- siguran i precizan" Ocena: 9Marija: "Imali ste lep stav, ritam je sjajan, ali ovo je bio malo bečki valcer. Zameram vam osećaj elegancije, da ide od vas. Sama koreografija je bila veoma lepa" Ocena: 8Aleksandar: "Odmah da uzmeš Slađanu za političku kampanju jer nije bio nijedan političar koji ume da igra na način na koji ti igraš. Ovo je bilo veoma dobro". Ocena: 8

22.08 Tanja Bošković i Marko Mićić plešu rumbu ."I ja imam dušu, imam i ja pravo da se odmorim. Tri minuta, tri minuta. Čitava moja kuća su moje uspomene, završene priče", kaže glumica.

"Devedesete godine dobila sam paket iz Splita, sliku.. 10 dana kasnije javio mi se muškarac koji je naslikao sliku. Rekao mi je da sam bila njegova inspiracija i spustio slušalicu. Ne znam ništa o njemu i volela bih da se upoznamo ovim putem", rekla je Tanja.

Komentari žirija:

Kosta: "Meni je posle ovog nastupa nebitno da li je ovo samba ili rumba. Ja sam video telo koje peva. Jednu violinu koja nas je očarala" Ocena: 10Nikola: "Svaka ćast ovoj Tanji kako igra i kako izgleda u tim godinama. Slažem se sa kolegama. Ako tražimo smisao, nećemo ga naći. Osetio sam vajb među vas. Marko je izrastao u muškarca ovde." Ocena: 9Marija: "Slažem se da je ovo bio klasičan ritam sambe. Na ovaj ritam ste uspeli da odigrate i pokazali ste interesantnu rumbu. Ovo treba da igraju zreli plesači. Marko je u ovom šouu veoma profitirao i pored vas je dobio neku zrelost. Tehnika je ovde bila u drugom planu." Ocena: 8Aleksandar: "Jako autentičan nastup, toliko da podseća na doktorske disertacije ovih dana. Ovo je promašena tema. Ovo je bila samba na rumbu" Ocena: 3

21.54 Tanja Petrović i Marko Vasiljević plešu flamenko. "Ovaj ples posvećujem mom ocu. On me je učio da plešem. Mislim da bi se veoma iznenadio kada bi me video ovde. Umro je pre 10 godina i mislim da je to toliki gubitak da mi ni sledećih 30 godina ne bi bilo dovoljno da prebolim", rekla je Tanja.

Komentari žirija:Kosta: "Njen kostim je mnogo bolji za kupanje, treba da promeniš kostim. Ti si razbila flamenko. Sve je na mestu, temperament, dinamika..." Ocena: 10Nikola: "Bilo je jako teško igrati u tim cipelama, a ne znam kako je ostao ozbiljan u gaćama sa cirkonima" Ocena: 10Marija: "Čestitam vam na izvođenju. Skinite se oboje, imate fantastična tela." Ocena: 9Aleksandar: "Bilo je dobro. Posle ovog performansa očekujem da te angažuje ili Končita ili SPC... Dobra energija je bila" Ocena: 9

21.31 Ivan Mihailović i Marija Mijailović nakon valcera plešu kontemporari. "Najlepši deo mog života se odvija na Fakultetu dramskih umetnosti. Ovde sam upoznao mnogo zanimljivih ljudi. 12 mojih ludaka sa klase.. ne mogu da prebolim da je prošlo 3 godine od kraja studiranja", rekao je Ivan i dodao da je ovaj ples posvetio svojim drugarima sa klase.

Komentari žirija:

Kosta: "On je već broj 1. Marija, nije u redu kad je takmičar bolji od profesionalca. Svaka čast što si ga naučila da bude bolji od tebe. Ja uvek težim ka tome da moji učenici budu bolji od mene. Vidi se da je ova pesma emotivna za tebe. Morala su da budu malo zategnutija kolena, ali bio si na nivou sa profesionalcem". Ocena: 9Nikola: "Sviđa mi se to što se vraćamo unazad... Pokaži publici da si vežbao u poslušao moj savet. Ivane, ti si stvarno jedan multipraktik. Ne znam da li je neko u ovom šouu igrao toliko različitih stilova. Hemiju definitivno imate. Još samo Marija da se dogovori sa sobom, da li hoće ili neće" Ocena: 9Marija: "Konačno da ja budem dobra vila. Videla sam određenu emociju. Falilo je više izvijenosti u telu i manje glave". Ocena: 9Aleksandar: "Ovaj performans je bio veoma loš. Natucali ste koreografiju. Bilo mi je nečisto, prašnjivo i kao da gledam Snežanu Dakić. Video sam tu emociju, ali što se tiče govora tela, nisam tu ništa video". Ocena: 5

21.11 Vanesa Šokčić i Vlada ove nedelje igraju sambu. "Godina koju ću pamtiti je 2004. godine za moj rođendan. To je ženska žurka sa mojim najboljim drugaricama. To je toliko bilo ludo da ja ne mogu da pustim ceo snimak", rekla je Vanesa.

"Kuma moja je umrla pre 2 godine i ja ne mogu da pričam o tome... Bile smo mnogo bliske.. Mnogo mi nedostaje i imale smo mnogo lepe trenutke. Ja sam se jako teško izvukla iz toga i ne mogu da pričam o tome. Jako mi je teško", rekla je Vanesa plačno.

Komentari žirija: Kosta: "Ples je lek. Ti si nam danas to pokazala. Stvarno ćeš nam nedostajati sa svojim zračenjem kad se završi ovaj šou. Sećaćemo se tebe kao jedne pozitivne osobe." Ocena: 9Nikola: "Dokaz da je ples terapija koja leči sve. Teško je prebaciti se posle ovakvog priloga.." Ocena: 9Marija: "Samba je vatrena, odgovara tvom temperamentu. Ovoga puta si se možda potresla zbog snimka. U prvom delu sambe je bilo neuigranosti. U drugom delu popravljen utisak". Ocena: 8Aleksandar: "Jako je nezahvalno dati komentar zbog ove priče. Svaka čast što si smogla snage da igraš za svoju kumu. Ova samba je bila bolja nego prošli put. Želim da te pohvali da se ti super kontrolišeš, svoje telo". Ocena: 8

21.04 U polufinalu koji će se održati u sredu, takmičiće se samo 4 para. Finale će se održati u ponedeljak, 16. juna. Plesni parovi večeras plešu na temu "Uspomene", i oni su sami birali numere uz koje će izvoditi ples.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja