Gruzija

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Neredi zbog silovanja zatvorenika pendrekom

Planeta

Vlada tvrdi da je reč o političkoj provokaciji pred parlamentarne izbore, 1. oktobra, a predsednik Mihail Sakašvili obećao je da će svi izvršioci zlostavljanja zatvorenika biti kažnjeni.

gruzija

Video snimak zlostavljanja zatvorenika u Gruziji izazvao je proteste u prestonici, a ministar nadležan za zatvore u zemlji podneo je danas ostavku.

Vlada tvrdi da je reč o političkoj provokaciji pred parlamentarne izbore, 1. oktobra, a predsednik Mihail Sakašvili obećao je da će svi izvršioci zlostavljanja zatvorenika biti kažnjeni.

Na stotine demonstranata blokiralo je saobraćaj u centru Tbilisija, nakon što su juče dve televizijske stanice prikazale snimak kako čuvari zlostavljaju zatvorenike, uključujući i snimak silovanja zatvorenika sa policijskom palicom.

Trojica policajaca su uhapšena, a ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da su oni dobili pare od kolega bliskih sa opozicionim liderom Bidzinom Ivanišvilijem za organizovanje i snimanje zlostavljanja.


PAŽNJA, video uznemirujućeg sadržaja!

http://www.youtube.com/watch?v=1vzpPF3un4k

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • acid

    acid

    Iako mozda zvuci da nije tako ali Gruzija trenutno ima veci stepen demokratije nego Srbija. Tamo se narod ne plasi da izađe na ulice zbog policijskog nasilja. Složni su u tome, složni su protiv vlasti. A kod nas panduri biju kako stignu, komunalna policija bije, država te krade, moraš da platiš RTS jer ako ne platiš nema lige šampiona, pret ... više e ti sa svih strana, povećavaju pdv od kog se ne umire, sve poskupljuje sve je korumpirano, ali vladari žive dobro, oblače najskuplja odela, nose najskuplje satove, imaju kuće, vikendice, stanove, firme... A narod ćuti, narod koji to gleda to ćuti. navikao na batine, navikao na bič. Zato je zapad ispred nas, zato što narod ume da se bori za sebe...

    2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!