Od dosetke drama

VALJEVSKA PODVALA: Odbornik naseo na neslanu šalu pa digao uzbunu da su otete sve sudije?!

Srbija

Autor:

Neko je video pripadnike Žandarmerije kako obezbeđuju zgradu Višeg suda, pa pitao prijatelja "šta li se to dešava". Ovaj je, ne znajući o čemu se radi, šeretski odgovorio kako su specijalci ušli u Sud da oslobode sudije koje je nepoznati napadač zatočio...

Ubistvo, Lajkovac, presuda, Valjevo, sud

VALJEVO - U Valjevu je danas izbila lažna uzbuna kada je odbornik Gradske skupštine Ljubomir Bradić za govornicom rekao kako je dobio poruku da je nepoznati otmičar ušao u zgradu Suda i zarobio sve sudije.

Ispostavilo se da je u pitanju "neslana šala" nekog Valjevca, koji je Bradiću poslao takvu poruku. U vreme održavanja sednice gradske skupštine, u Višem sudu je bilo u toku suđenje dvojici optuženih za pokušaj ubistva koji su iz pritvora Specijalnog suda u Beogradu, gde im se sudi za organizovani kriminal, dovedeni u Valjevo uz uobičajene mere obezbeđenja.

Neko je video pripadnike Žandarmerije kako obezbeđuju zgradu Višeg suda, pa pitao prijatelja "šta li se to dešava". Ovaj je, ne znajući o čemu se radi, šeretski odgovorio kako su specijalci ušli u Sud da oslobe sudije koje je nepoznati napadač zatočio. Taj glas brzo je stigao do skupštinske sale gradskog parlamenta, a Bradić je "posle provere" obznanio kako je u pitanju "lažna uzbuna".

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Trebalo bi jasno i glasno, i s dokazima, reći koji su političari plaćali prostitutke Božidar Spasić, bivši radnik DB

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde