Nesreća u Zmaj Jovinoj

Vaterpolista Boris Popović pokosio 7 pešaka na stanici u Kragujevcu

Crna Hronika

Autor:

Prema prvim saznanjima, u ulici ispred zgrade Hitne pomoći prešao je na levu stranu kolovoza i naleteo na ljude koji su na stanici čekali autobus. Među povređenima i osmogodišnji dečak

Boris Popović, nesreća, vaterpolista, Radnički, Kragujevac, autobuska stanica, U

Foto Bogdan Vranješević

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je jutros oko 9 časova povređeno sedam osoba kada je na njih na autobuskoj stanici naleteo automobil.

Za volanom BMW BG tablica bio je vaterpolista Radničkog Boris Popović, saznaje dopisnik Kurira. On je , prema prvim saznanjima, u ulici ispred zgrade Hitne pomoći prešao na levu stranu kolovoza i naleteo na pešake koji su na stanici čekali autobus. Nezgoda se dogodila na autobuskom stajalištu u Ulici Zmaj Jovinoj, inače poznatom po sličnim nesrećama. Uviđaj je u toku.

- Bilo je jezivo. Automobil je sa potpuno suprotne strane ulice prešao dve kolovozne trake i nekontrolisano krenuo ka nama. Vozač, kao da je spavao za volanom, nije ni kočio! Prešao je i bankinu, a onda počeo da „slaže“ ove jadne ljude koji su leteli preko haube automobila i padali kao snoplje sa strane, priča očevidac nesreće.     
Povređeni su prevezeni u Klinički centar u Kragujevcu, a među njima je i osmogodišnji dečak.

Prema rečima direktora kragujevačke Hitne pomoći Slobodana Kitanovića, dete ima povrede glave i u svesnom je stanju. Portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević rekla je da je u toku pregled i dijagnostika povređenih.

Ovim povodom oglasila se i portparolka kluba Tijana Đurković koja je potvrdila da je za volanom automobila bio igrač Boris Popović. Za nesreću je odmah saznao i trener VK Radničkog Dejan Udovičić koji je najavio da će oko podneva posetiti povređene.

Foto: Bogdan Vranješević zoom Foto: Bogdan Vranješević

 

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!