VENČANJE VEKA: Čovek bez lica oženio se ženom bez kože

Ludi svet

Autor:

Dalas posle nesreće i transplantacije lica uopšte nije bio raspoložen za bilo kakvu vezu, ali kada je sreo Džejmi pojavila se nova nada

Dalas Vins (27), prvi čovek u SAD kome je presađeno lice, i Džejmi Neš (29), devojka kojoj su u saobraćajnoj nesreći teško izgoreli ruke, noge i leđa, koji su se sreli u bolničkoj grupi za podršku žrtvama požara i zaljubili su se i venčali u subotu!

Dalas posle nesreće i transplantacije lica uopšte nije bio raspoložen za bilo kakvu vezu, ali kada je sreo Džejmi pojavila se nova nada.

"Dala mi je nadu koju sam očajnički tražio", rekao je Dalas, dok je Džejmi rekla da njihovi životnu priča pruži nadu drugima.

Teksašanin iz Fort Vorta je postao prvi čovek u SAD kome je urađena transplantacija kompletnog lica, koje mu je sprženo strujom visokog napona u bizarnom incidentu 2008. On je dobio novi nos, usne, kožu i mišiće lica, a presađeni su mu čak i nervi. Imao je čak 38 operacija, ali lekari nisu uspeli da mu povrate vid.

Džejmi je skoro umrla u udesu 2010. kada je njen automobil eksplodirao, a ona ostala zaglavljena u njemu.

Par se venčao u crkvi u Fort Vortu, istoj onoj u kojoj je Dalas radio kada je teško povređen.

"Blagosloven sam što si izabrala baš mene. Volim te svim srcem", rekao je Dalas.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Očigledno je da Radomir Nikolić želi da poboljša položaj u stranci. Verujem da njegov otac nema ništa protiv Branko Radun analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!