Verili se Stanija Dobrojević i Filip Panajotović!

Stars

Autor:

Stanija je to potvrdila na svom Fejsbuk profilu, postavivši fotografiju prstena, ispod koje piše da je u pitanju verenički

stanija, filip

Bez obzira na to što su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović po izlasku sa Farme uporno svima pokušavaju da dokažu da među njima postoje jake emocije.

Tako je Stanija izjavila kako se ne razdvajaju uopšte i već žive zajedno, a sinoć su "ponudili" još jedan dokaz svoje ljubavi.

Njih dvoje su se juče verili! Stanija je to i navodno potvrdila na svom Fejsbuk profilu, gde je navodno postavila  fotografiju prstena, ispod koje piše da je u pitanju verenički!

Odmah nakon objavljivanja fotografije, Stanija je promenila i status veze iz "u vezi" u "verena" i napisala: "Evo, za sve koje zanima, izjavljujem da smo se Filip i ja verili!".

Verujete li u iskrenu ljubav Stanije i Filipa, ili smatrate da je ovo još samo jedan trik da bi što duže ostali u žiži javnosti?!

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (56)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • dusan

  dusan

  e,hoce li prvu bracnu noc prenositi televizija...

  251 Odgovori 
 • vlajko i ja

  vlajko i ja

  Lepse vesti nismo mogli da cujemo jutros od pocetka porodjaja Britanske princeze i veridbe nase drage i prelepe Stanije i njenog Filipa. Familijama zelimo sve najbolje, a Britanskoj porodici da bude musko... ujedno se izvinjavamo Staniji i Filipu sto smo prvo cestitali kraljevskoj porodici jer protokol tako nalaze... :-)

  223 Odgovori 
 • gtr

  gtr

  i jos mu nije dala!!!!

  211 Odgovori 

Poslednji komentar

 • kkkkkk

  kkkkkk

  jadni su.a on posebno sa redovnimn lupetanjima po emisijama

  12 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!