Verili se Stanija Dobrojević i Filip Panajotović!

Stars

Autor:

Stanija je to potvrdila na svom Fejsbuk profilu, postavivši fotografiju prstena, ispod koje piše da je u pitanju verenički

stanija, filip

Bez obzira na to što su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović po izlasku sa Farme uporno svima pokušavaju da dokažu da među njima postoje jake emocije.

Tako je Stanija izjavila kako se ne razdvajaju uopšte i već žive zajedno, a sinoć su "ponudili" još jedan dokaz svoje ljubavi.

Njih dvoje su se juče verili! Stanija je to i navodno potvrdila na svom Fejsbuk profilu, gde je navodno postavila  fotografiju prstena, ispod koje piše da je u pitanju verenički!

Odmah nakon objavljivanja fotografije, Stanija je promenila i status veze iz "u vezi" u "verena" i napisala: "Evo, za sve koje zanima, izjavljujem da smo se Filip i ja verili!".

Verujete li u iskrenu ljubav Stanije i Filipa, ili smatrate da je ovo još samo jedan trik da bi što duže ostali u žiži javnosti?!

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (56)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • dusan

  dusan

  e,hoce li prvu bracnu noc prenositi televizija...

  251 Odgovori 
 • vlajko i ja

  vlajko i ja

  Lepse vesti nismo mogli da cujemo jutros od pocetka porodjaja Britanske princeze i veridbe nase drage i prelepe Stanije i njenog Filipa. Familijama zelimo sve najbolje, a Britanskoj porodici da bude musko... ujedno se izvinjavamo Staniji i Filipu sto smo prvo cestitali kraljevskoj porodici jer protokol tako nalaze... :-)

  223 Odgovori 
 • gtr

  gtr

  i jos mu nije dala!!!!

  211 Odgovori 

Poslednji komentar

 • kkkkkk

  kkkkkk

  jadni su.a on posebno sa redovnimn lupetanjima po emisijama

  12 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!