Vesko Vukotić propevao o ubistvu Bokana

Crna Hronika

Autor:

BEOGRAD - Kontroverzni biznismen Veselin - Vesko Vukotić ispitivan je u Specijalnom tužilaštvu Srbije. Prema nezvaničnim saznanjima, Vukotić je propevao o likvidaciji Vanje Bokana 2000. godine u Atini. Navodno je istražiteljima ponudio i

Propevao o ubistvu Bokana, Vanja Bokan, , , Veselin - Vesko Vukotić

BEOGRAD - Kontroverzni biznismen Veselin - Vesko Vukotić ispitivan je u Specijalnom tužilaštvu Srbije. Prema nezvaničnim saznanjima, Vukotić je propevao o likvidaciji Vanje Bokana 2000. godine u Atini.

Navodno je istražiteljima ponudio i ekskluzivne video-snimke iz svoje kuće u Marbelji. Na njima se, između ostalih, vide Stanko Subotić Cane i Milo Đukanović, sa kojima je, kako je Vukotić rekao istražnim organima, bio u kontaktu.

Tada je, navodno, bilo reči o likvidaciji Bokana, a razgovoru je prisustvovala i osoba koja je nekoliko godina kasnije ubijena na Crnogorskom primorju.


(E. K.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (13)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • vojvoda

  vojvoda

  Ovo u CG znaju svi punoletni a i nesto mladji gradjani. Milo je uz pomoc Jovice Stanisica i Zabca [Caneta] preuzeo sverc ne samo cigareta vec i belog praha u svim oblicima. Iza njih stoji CIA za koju je JStanisic, kako su otkrili Seselj i Marjanovic, radio jos pocetkom 1993 god. Zato su oni jos uvek nedostupni za sudske organe. Medjutim svaka roba ... više ima svoj rok upotrebe.

  41 Odgovori 
 • Srbogorac

  Srbogorac

  Nepismeni "dzeticu" piše se djetic ili đetić! Sramoto ne polemiši sa ljudima molim te jer brukaš sebe! Od sada ono što hoćeš da kažeš pokušaj usmeno ali samo sa svojom porodicom!

  41 Odgovori 
 • v

  v

  Još da neko stisne petlju i objavi snimak sa jednim od najvećih mafijaša na balkanu Mila i kuma Caneta neka se vidi ko je ta ološ

  38 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Milutin

  Milutin

  Ako je ovaj proprevao,kako onda da ga Srbija izruči montenegrosima.Oni neće suduti mila,a ovome neće biti dobro.

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!