icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Autobuska linija 49 saobraća izmenjenom trasom

Beograd 04.05.2012. 13:42h
Autobus 49 će voziti od okretnice na Banovom brdu do stanice Pere Velimirovića u Borskoj ulici

BEOGRAD - Autobuska linija broj 49 kretaće se delimično izmenjenom trasom i povezivati Banovo Brdo i Dedinje, jer je izgradnjom nadvožnjaka preko pruge, kod Careve ćuprije i njegovog povezivanja sa Požeškom ulicom, omogućeno uspostavljanje direktne veze tih delova grada, saopšteno je iz preduzeća "Bus plus".

Kako se navodi u saopštenju, autobus 49 će voziti od okretnice na Banovom brdu do stanice Pere Velimirovića u Borskoj ulici.

 

Nakon izmena, linija 49 saobraća sledećim ulicama - Požeška - Nadvožnjak kod Careve ćuprije - Bulevar vojvode Mišića - Teodora Drajzera - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - Mihaila Avramovića - Pivljanina Baje - Milana Blagojevića Španca - Pere Velimirovića.

Član Gradskog veća Željko Ožegović je, kako je saopšteno, naveo da je izmenom trase linije 49, saobraćajna veza između Banovog brda, Bulevara vojvode Mišića i Dedinja postala funkcionalna.

 

Prema njegovim rečima, Direkcija za javni prevoz nastaviće da na osnovu analiza kretanja putnika i očitavanja "Busplus" kartica sprovodi nove izmene u cilju optimizacije gradskog prevoza.

U saopštenju se navodi i da je juče izmenjena trasa linije 521, na prigradskim linijama 465 i 451 su uvedeni dodatni polasci, a uspostavljene su i nove privremene minibus linije 405L i 522. 
Iz "Bus plusa" podsećaju i da je ove godine uvedena sezonska linija broj 400 koja saobraća od Voždovca do vrha Avale.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...