OLUJA DONELA HAOS U BEOGRAD:  Reke tekle ulicama, nisu radili semafori ni rasveta
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Spustilo se nebo

OLUJA DONELA HAOS U BEOGRAD: Reke tekle ulicama, nisu radili semafori ni rasveta

Beograd -

BEOGRAD -- Snažna oluja uz jak vetar i grmljavinu pogodila je Beograd nešto pre 23 časa zbog čega je u gradu nastao haos. Na pojedinim mestima ne rade ni semafori ni rasveta. Situacija se postepeno normalizuje jer je pljusak prestao nešto pre ponoći.

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda kažu da je oluja došla sa jugozapada, da se trenutno nalazi iznad Banata i da odlazi na istok. "Najviše kiše je palo u Zemunu, oko 30 litara po metru kvadratnom. Nešto manje je u palo u centralnim delovima grada i na istoku", navode iz RHMZ.

Deo drveta odlomio se i pao na ulicu u Bulevaru oslobođenja ispred stadiona "Rajko Mitic".

Iz “Beogradskog taksija” navode da je u centru grada “haos”, da na pojedinim mestima ne rade semafori, kao i da negde nema rasvete.

Osim toga, navodi se da na ulicama ima mnogo vode, kao i da “reka teče niz Dimitrija Tucovića do Bulevara despota Stefana”.

Takođe, na kružnom toku kod Autokomande ima pola metra vode, a velika poplava je i kod Pančevačkog mosta u smeru ka gradu.

Problema ima i na prilaznom putu ka aerodromu gde je vetar isčupao drvo pa vozači “preko blata voze”, navode iz “Beogradskog taksija”:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track