(VIDEO) HEROJU IZ AUTOBUSA ISPUNJAVA SE SAN: Frizeri se javljaju Kuriru i nude mu posao!
Foto: Kurir

Plašt ne čini heroja, već plemenitost

(VIDEO) HEROJU IZ AUTOBUSA ISPUNJAVA SE SAN: Frizeri se javljaju Kuriru i nude mu posao!

Beograd -

Beogradski heroj je zbog neuobičajene plemenitosti zasluženo u žiži javnosti, ali red je da se i njegove želje ispune. Beogradski frizeri javljaju Kuriru da nude posao

Stara poslovica glasi - "Na muci se poznaju junaci", ali i junacima treba pomoći. Rade Jovanović je za Kurir TV ispričao da se osećao tužno kada je video da je devojka skroz bosa, dok je njemu bilo hladno, iako je imao zimsku odeću i obuću, te je odlučio da stvar uzme u svoje ruke.

Rade je, usled životnih okolnosti, napustio srednju školu i završava je vanredno. Uči da bi, kako kaže, jednog dana mogao da upiše frizersku akademiju o kojoj sanja. Iako sa porodicom živi kao podstanar, Srbija je videla da ima ogromno srce i pored teškog života.

Došao je red da i on dobije ono što zaslužuje, a osim poštovanja i dubokog naklona dugujemo mu još, jer je celoj Srbiji dao primer koji u stopu treba pratiti. Naime, poznati beogradski frizeri Peđa Božić i Jelena Srna, Radetu nude upravo ono što zaslužije.

"Pre svega, pozdravljam njegov humani gest. A ako zaista želi da nauči frizerski posao, vrata mog salona su mu uvek otvorena. Jer dobro se dobrim vraća!", rekao je Božić.

"Ja nemam akademiju, tako da sa te strane ne mogu da mu pomognem. Ali, mogla bih da mu pronađem frizersku akademiju ili da učinim nešto drugo što je u mojoj moći. Bilo bi mi zadovoljstvo da pomognem da se tom dečku ostvari želja.", izjavila je Srna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track