POČINJU RADOVI NA BRANKOVOM MOSTU: Od sutra do kraja novembra suženje kolovoza u Brankovoj
Foto: Nebojša Mandić

biće gužve

POČINJU RADOVI NA BRANKOVOM MOSTU: Od sutra do kraja novembra suženje kolovoza u Brankovoj

Beograd -

BEOGRAD - Na jednom od najfrekventnijih mostova Beograda, u produžetku Brankove ulice, preko reke Save, kolovoz će zbog radova od sutra, 22. jula, biti sužen sve do 25. novembra, najavio je danas gradski Sekretarijat za saobraćaj.

Posle višegodišnjeg čekanja, na mostu je počela zamena konstrukcije uzvodnog trotoara, zatvorenog ogradom zbog nebezbednosti pre više od četiri godine, kada se na jednom njegovom delu otvorila velika rupa iznad reke.

Tako će od sutra za saobraćaj u oba smera na mostu u produžetku Brankove ulice biti otvorene po samo dve saobraćajne trake, umesto sadašnje po tri.

foto: Kurir/ Boban Karović

Pritom će u svakom smeru jedna od dveju traka biti rezervisana za vozila javnog prevoza putnika, dok će sva ostala vozila morati preostalom jednom trakom.

Uz to, takodje od sutra, 22. jula, sve do 25. novembra, za saobraćaj noću - od 01.00 do 04.00 sata, u smeru od Novog Beograda će biti otvorena samo jedna saobraćajna traka.

Sekretarijata za saobraćaj Beograda u saopštenju "moli vozače da poštuju postavljenu signalizaciju i imaju strpljenja i razumevanja zbog čekanja prouzrokovanog radovima".

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OD A DO Š: Upoznajte Dunav i Đeram pijacu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track