POLICIJA BLOKIRALA SVE IZLAZE IZ BEOGRADA I SVE MOSTOVE: Jake snage MUP-a s dugim cevima po celom gradu, helikopter nadletao ulice u akciji "Vihor"!
Foto: Printscreen

potera

POLICIJA BLOKIRALA SVE IZLAZE IZ BEOGRADA I SVE MOSTOVE: Jake snage MUP-a s dugim cevima po celom gradu, helikopter nadletao ulice u akciji "Vihor"!

Beograd -

Policajci naoružani puškama blokirali su večeras oko 22:45 sve izlaze iz Beograda. Iako su kružile različite nezvanične informacije, a na društvenim mrežama se pominjalo se čak i ubistvo lidera jedne stranke, nezvanično se saznaje da je o probi akcije "Vihor". Ona podrazumeva najviši stepen pripravnosti od strane policije koji se primenjuje najčešće u slučajevima kada su u pitanju potrage za ubicama ili osumnjičenima za ubistva.

Akcija Vihor je završena oko 00:30 časova.

U tоku akcije bio je blokiran Pančevački most a auto put kod Bubanj potoka u smeru ka Nišu. Ibarska magistrala bila je blokirana kod Rušnja, a kolona se protezala do Vidikovca i bila dugačka oko 5 kilometara.

Bogosloviju је nadleтао helikopter.

Policajci naoružani puškama blokirali su i Pupinov, Brankov, Stari železnički most i Gazelu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg.

foto: Printscreen

Pančevački most je zatvoren u smeru ka Beogradu.

Policija sa dugim cevima obezbeđuje nekoliko punktova i ne dozvoljava prolaza ka gradu.

U Bulevaru despota Stefana, saobraćaj je zaustavljen, vozila su stajala u koloni, a na ulicama su specijalci sa puškama.

foto: Printscreen

Jedan od Beograđana na društvenim mrežama napisao je da je na Starom železničkom mostu u smeru ka Novom Beogradu video raciju, a da su specijalci "otvarali gepeke automobila i nešto tražili".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track