TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Motociklista (35) teško povređen u Surčinu, devojka (26) autom podletela pod autobus na Zrenjaninskom putu
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć intervenisala 10o puta

TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Motociklista (35) teško povređen u Surčinu, devojka (26) autom podletela pod autobus na Zrenjaninskom putu

Beograd -

U Beogradu je sinoć oko 19:33 sati, teško povređen muškarac (35) motociklista na Surčinskom putu, nakon čega je prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

Oko 22:50 časova teško je povređen muškarac starosti 21 godinu u ulici Goce Delčeva i prebačen u Urgentni centar, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Na istu lokaciju izašla je i druga ekipa Hitne pomoći oko 23:02 sati zbog muškarca starosti 37 godina, koji je pretrpeo lakše povrede i takođe prevezen u Urgentni centar.

U ulici Partijarha Dimitrija oko 4:38 časova povređena su dva muškarca starosti 33 i 36 godina i prebačena u Urgentni centar.

Žena starosti 26 godina podletela je automobilom pod autobus na Zrenjaninskom putu nešto pre 06:00 časova ujutru i zadobila površinske

povrede, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć najviše poziva u toku noći imala je od asmatičara. Zabeleženo je 100 intervencija od kojih 12 na javnom mestu.

Juče je zabeleženo 116 intervencija od kojih 35 na javnom mestu, uz sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track