IZBORI U BEOGRADU: Poštovaćemo svaku odluku stranke o kandidatu
Foto: Marina Lopičić

sve zavisi od predsednika sns-a

IZBORI U BEOGRADU: Poštovaćemo svaku odluku stranke o kandidatu

Beograd -

Odlluka o kandidatu SNS za gradonačelnika Beograda odluka je stranke koja će se poštovati, a u međuvremenu, nastavlja se posao da Beograd bude što lepši i bolji za život, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Mali, koji je zajedno sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem obišao rekonstruisanu ambulantu u Ripnju, rekao je da odluku o kandidatu "svakako ne donosi on, niti Goran Vesić", već da to svakako zavisi od predsedništva i predsednika stranke, te da će sačekati da vidi kakvu će odluku doneti.

"Ono što je nama važno da svaki dan radimo svoj posao, da se bavimo da grad bude što lepši, bolji, da radimo u interesu i za građane i tako ćemo raditi svaki dan, do gradskih izbora i nadam se da će građani videti i razumeti sve ono što smo uradili za tri i po godine. Ko god da bude kandidat i da vodi grad Beograd, siguran sam da će voditi na isti način. Uvek za bolji kvalitet i bolji standard", rekao je Mali.

Slično smatra i gradski menadžer, koji kaže da je gradonačelnik sve rekao i da rezultati koje su postigli i tim koji se nalazi na čelu grada, prema njegovom mišljenju, "zaista je impresivan".

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je policija otkrila ubicu vlasnika pekare iz Beograda?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track