(FOTO) STRAŠNO: Beograđanka 15 minuta ostavila bebu samu, pauk joj odneo auto sa detetom! Radnici nisu videli dete po mraku i tužili majku Centru za socijalni rad
Foto: JP Parking Servis

Parking servis podneo prijavu

(FOTO) STRAŠNO: Beograđanka 15 minuta ostavila bebu samu, pauk joj odneo auto sa detetom! Radnici nisu videli dete po mraku i tužili majku Centru za socijalni rad

Beograd -

BEOGRAD - JKP "Parking servis" podneo je prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke

Majka Jelena M. je sinoć oko 19 sati ostavila šestomesečnu bebu u večernjim satima samu i bez ikakvog nadzora u automobilu. "Pauk" je odneo kola zbog nepropisnog parkiranja, a niko nije primetio da je dete unutra.

foto: JP Parking Servis

Drama je počela kada je Jelena M. u 18.56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana u Beogradu. Pravdala se da je htela da svrati do muža, a bebu je ostavila u automobilu da se ne smrzava.

"Parking servis" je u tom trenutku odneo automobil, a radnici nisu primetili bebu jer je bio mrak.

foto: JP Parking Servis

Zbog cele ove situacije JKP "Parking servis" podneo je prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja detetaprotiv majke deteta.

Naime, radnici "Parking servisa" su u 18.55 časova u Ulici Visokog Stevana kod broja 23 primetili nepropisno parkirano vozilo registarskih oznaka.

Od trenutka kada je vozilo opaženo do trenutka kada je započeo sam postupak uklanjanja, koji takođe traje nekoliko minuta, prošlo je između 15 minuta i u tom periodu beba je ostavljena u vozilu bez roditeljskog nadzora.

- Bio je mrak, a iz vozila se nije čuo nikakav zvuk, šum, niti plač, koji bi ukazivao da se u njemu nalazi beba. Vozač dizalice je nakon utovara vozila, za koje je dobio nalog za prenošenje, krenuo ka placu "Parking servisa" za smeštaj nepropisno parkiranih vozila u Dunavskoj ulici. U trenutku kada je dizalica "pauk" ušla u Dunavsku ulicu, radnik je obavešten od strane dispečera da se u podignutom vozilu nalazi beba - navodi se u saopštenju JKP "Parking servisa".

foto: JP Parking Servis

Ovaj podatak dispečer je dobio od zaposlenih u Korisničkom servisu, koji su primili poziv majke, koja je u parkiranom vozilu ostavila bebu.

Na tridesetak meatara od placa "Parking servisa" u Dunavskoj ulici, dizalicu je sustigao otac vičući da se u vozilu nalazi beba.

Radnici su, zajedno sa ocem, utvrdili da je beba dobro i procenili da je nebezbedno spuštati vozilo na ulici. Kada su otvorili automobil, beba je spavala.

foto: JP Parking Servis

- Postavlja se pitanje koliko je beba pre izvršenog opažaja bila sama, bez roditeljskog nadzora u vozilu. Shodno napred navedenom, JKP "Parking servis", je podneo prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke deteta - navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Dado Đilas/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Draga, jesi li vezala decu? A kuče? PAS ISPAO IZ KOLA USRED PROMETNE RASKRSNICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track