SINIŠA MALI: Đilas izneo laži da nije izgrađen nijedan vrtić i Dom zdravlja!
Foto: Beta

reagovanje

SINIŠA MALI: Đilas izneo laži da nije izgrađen nijedan vrtić i Dom zdravlja!

Beograd -

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je bivši gradonačelnik Dragan Đilas u Pressingu N1, u ponedeljak, izneo laž rekavši da nije izgrađen nijedan vrtić i dom zdravlja u Beogradu poslednjih godina.

"Mi smo za svega tri i po godine izgradili čak osam novih vrtića i tako otvorili duplo više mesta za mališane. Samo ove godine upisano je 23.000 dece u vrtiće, 12.000 u državnim, a 11.000 u privatnim vrtićima", navodi Mali.

Mali se osvrnuo i na tvrdnje o domovima zdravlja: "Vidim da je Đilas brutalno slagao i da smo otvorili nula domova zdravlja, ali Beograđani iz Malog Mokrog Luga, Labudovog brda, Jajinaca, Stepe Stepanovića, Prnjavora danas imaju nove zdravstvene objekte sa najmodernijom medicinskom opremom. Uskoro će početi i izgradnja doma zdravlja u Borči", rekao je on, prensoi N1.

Prema rečima Malog, Đilasa je posebno pogodio "četvorogodišnji izveštaj (gradonačelnika i Grada) u kom je video šta smo sve uradili, a on samo obećavao".

(Kurir.rs / Fonet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: POLICAJAC LIKVIDIRAN NA ZADATKU! Ubica se posvađao sa familijom, pa potegao automatsku pušku na policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track