SPEKTAKL U GOSTIVARSKOJ NA VOŽDOVCU: Kuća Tomića, najlepše okićena u Beogradu, zasvetleće 28. decembra!
Foto: Kurir TV

Uključivanje rasvete na kući u Gostivarskoj 28. decembra

SPEKTAKL U GOSTIVARSKOJ NA VOŽDOVCU: Kuća Tomića, najlepše okićena u Beogradu, zasvetleće 28. decembra!

Beograd -

BEOGRAD - Porodična kuća Tomića u Gostivarskoj 32 na Voždovcu, koja već godinama važi za najlepše dekorisanu kuću u Beogradu tokom novogodišnjih praznika, zasijaće punim sjajem i ove godine, 28. decembra.

foto: Youtube Printscreen

Vuk Tomić, idejni tvorac i zadužen za dekoraciju svoje kuće, uz, kako kaže, pomoć "uigranog tima" prijatelja Marine i Miroslava, istakao je da pripreme za ukrašavanje uveliko traju, dok će uključivanje sijalica, umesto dosadašnjeg odbrojavanja, biti ispraćeno muzičkom sinhronizacijom.

Prema njegovim rečima, za ovu godinu pripremljena je potpuno nova dekoracija, pravljeni su novi oblici i nove konstrukcije, navodeći da će tri glavna elementa koja su, kaže, do sada najveće konstrukcije na kući, biti postavljene na krovovima kuće, kapije i ulaznih vrata.

Dosadašnje paljenje sijalica uz odbrojavanje svih prisutnih u glas biće zamenjeno, kaže Tomić programom uvezenim iz Amerike koji radi muzičku sinhronizaciju cele dekoracije.

"Biće spektakularno, jer iz tihe muzike, polako će se plati jedan po jedan element na kući, onda će se muzika i pesma razvijati, kulminirati i dobiti dinamiku, a na kraju će cela kuća treperati, dok se ne upale sve sijalice", opisao je vlasnik najlepše dekorisane novogodišnje kuće u Beogradu izgled ovogodišnjeg uključivanja sijalica.

foto: Youtube Printscreen

Za sve one koji su ljubitelji "novogodišnjih čarolija", Tomić je najavio da je uključivanje sijalica zakazano za 28. decembar, dok će tačno vreme i eventualna pomeranja biti objavljena na fejsbuk stranici "Najlepše ukrašena kuća u Beogradu", kao i na njegovom instagram profilu.

Ovaj Voždovčanin se novogodišnjom dekoracijom bavi već 15 godina, od čega je pokrenuo biznis i kreirao svoj brend "Novogodišnje rasvete", za sve one koji žele da ukrase svoj dom sijalicama i ostalim dekorativnim rekvizitima.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Kurir printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja