BEOGRAĐANI, STRPITE SE JOŠ MALO: Evo kada će u saobraćaj biti puštena 3. traka na Brankovom mostu
Foto: Zorana Jevtić

Radovi pred kraj

BEOGRAĐANI, STRPITE SE JOŠ MALO: Evo kada će u saobraćaj biti puštena 3. traka na Brankovom mostu

Beograd -

BEOGRAD - Već 12. februara biće puštena u sabraćaj treća traka na Brankovom mostu čime će radovi biti završeni i saobraćaj normalizovan, najavio je gradski menadžer Goran Vesić.

foto: Nebojša Mandić

Govoreći o radovima na infrastrukturi, on je rekao da je Direkcija za građevinsko zemljište završila tender za izgradnju kanalizacije u Batajnici i trenutno je u toku izbor izvođača za investiciju vrednu 380 miliona dinara.

foto: Dragana Udovičić

"Tu je i otvaranje ponuda za vodovodnu mreža u Grmovcu, a 22. januara otvorićemo ponude za postavljanje šina na Mostu na Adi koje će povezati Novi Beograd i Banovo brdo, što je investicija vredna oko dve milijarde dinara. U narednih nekoliko dana očekujemo i potpisivanje ugovora za izradu urbanističko-arhitektonskog rešenja za Stari savski most čime će se stvoriti uslovi za raspisivanje tendera i odabir izvođača. Nastavićemo i sa rekonstrukcijom Trga republike, Nušićeve, širićemo pešačku zonu, počeće rekonstrukcija Kneza Miloša, najpre trotoara, a iduće godine će se raditi i podzemni parking ispod same ulice. Predstoji i rekonstrukcija celog poteza od Ruzveltove do Kalemegdana, raspisaćemo tender za tunel koji će počinjati kod sadašnje autobuske stanice a završavati kod Pančevačkog mosta i nastavićemo radove na obilaznici", istakao je Goran Vesić za RTS, a preneo sajt Beoinfo.

(Kurir.rs/Beoinfo/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV) VOZAČI, PAZITE SE! Ovo su 33 lokacije na kojima vas vrebaju nove kamere!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track