MIRIJEVSKI LOPOVI NEMAJU SRAMA, SAD UDARILI I NA DECU, PA IM OPLJAČKALI VRTIĆ: Ušli tokom noći i tačno znali šta će da ukradu
Foto: AP/Ilustracija

Poharano obdanište

MIRIJEVSKI LOPOVI NEMAJU SRAMA, SAD UDARILI I NA DECU, PA IM OPLJAČKALI VRTIĆ: Ušli tokom noći i tačno znali šta će da ukradu

Beograd -

BEOGRAD - Mirijevski vrtić "Maslačak" obijen je i pokraden u noći između nedelje i ponedeljka, 11. na 12. mart, a lopovi su tom prilikom odneli svu tehniku.

- Krađa je bila ciljana, što se vidi po tome da je uzeta samo tehnika, ono što je zapravo u vrtiću najvrednije: televizori, dvd, mini-linije - navodi rukovodilac vrtića i dodaje da je ceo slučaj pod istragom policije koja je obavila uviđaj.

foto: Printscreen Facebook

Sa druge strane, roditelji već skupljaju novac da se kupi neophodna tehnika.

- To nije prvi put da se ovaj vrtić orobi. Dešavalo se to i ranije, ali najveći je problem zapravo što roditelji uvek iznova skupljanju novac za tehniku, kao i druge vrtićke potrepštine - navodi Ž. L., majka devojčice koja ide u jednu grupu u "Maslačku" i dodaje da bi sve bilo mnogo lakše kada bi postojao video-nadzor, pa se ovakve stvari ne bi dešavale, piše list.

Na društvenim mrežama, gde je ceo slučaj objavljen, spekuliše se da su lopovi "grupa mladića iz kraja".

(Kurir.rs/Blic/Foto: AP/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) MINISTRI NISU BOGOM DANI, A NI JA! Brnabićka najavila svoj odlazak i rekla od koga to zavisi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track