icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Pažnja, vozači

Zatvaranje Bulevara despota Stefana ispod Pančevca

Beograd 20.07.2012. 15:02h
Uključenje na Pančevački most biće moguće samo iz Bulevara despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Ulice Mije Kovačevića

BEOGRAD - Zbog rušenja dela mostovske konstrukcije, koje se obavlja u okviru izgradnje pristupne rampe na Pančevački most iz Bulevara despota Stefana, od večeras od 22 časa do nedelje, 22. jula u 24 časa za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara despota Stefana ispod Pančevačkog mosta. 

Uključenje na Pančevački most biće moguće samo iz Bulevara despota Stefana i to iz smera Višnjičke ulice i Ulice Mije Kovačevića.

 

Teretnim vozilima zabranjeno je skretanje iz Dunavske ulice u Ulicu klanički kej. Obavezna trasa za teretna vozila koja dolaze iz Dunavske ulice jeste: Dunavska ulica - novoizgrađena saobraćajnica ispod Pančevačkog mosta - Ulica Vuka Vrčevića - Višnjička ulica.

Zbog ovih radova došlo je do sledećih privremenih izmena režima saobraćaja:
- onemogućeno je uključenje na Pančevački most iz Bulevara despota Stefana iz smera centra grada i iz Ulice Dragoslava Srejovića. Isto tako zabranjeno je iz Bulevara despota Stefana produžiti pravo prema Višnjičkoj ulici ispod Pančevačkog mosta, kao i iz Višnjičke ulice produžiti pravo prema centru grada kroz Bulevar despota Stefana ispod Pančevačkog mosta;

- Ulica klanički kej, na delu između Bulevara despota Stefana i Venizelosove, jednosmerna je od Bulevara despota Stefana ka Venizelosovoj, a Ulica mitropolita Petra, na delu između Dragoslava Srejovića i Jaše Prodanovića jednosmerna je od Dragoslava Srejovića ka Jaše Prodanovića;

- vozila koja Bulevarom despota Stefana dolaze iz smera centra grada da bi se uključila na Pančevački most upućuju se na alternativnu trasu: Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Bulevar despota Stefana - Pančevački most; 

- vozila koja Bulevarom despota Stefana dolaze iz smera centra grada da bi se uključila u Višnjičku ulicu upućuju se na alternativne trase: Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Višnjička, kao i Bulevar despota Stefana - Cvijićeva - Venizelosova - Klanički kej - Vuka Vrčevića - Višnjička; 

- vozila koja se kreću od Višnjičke ulice prema centru grada upućuju se na alternativne trase: Višnjička - Vuka Vrčevića - Dunavska - Knežopoljska - Venizelosova - Cvijićeva - Bulevar despota Stefana, kao i Višnjička - Mije Kovačevića - kružni tok "Bogoslovija" - Dragoslava Srejovića - Bulevar despota Stefana. Alternativni pravac je i Višnjička - Mije Kovačevića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Ruzveltova.

Za saobraćaj je i dalje zatvorena prilazna konstrukcija Pančevačkom mostu iz Ulice Dragoslava Srejovića.
Tokom izvođenja ovih radova vozila javnog gradskog prevoza sa linija 16, 23 i 35 u oba smera kretaće se delimično izmenjenom trasom: Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Višnjička i dalje redovnim trasama.

 

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 43, 95 i 96 u smeru od centra grada ka Pančevačkom mostu kretaće se delimično izmenjenom trasom: Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Bulevar despota Stefana - Pančevački most i dalje redovnim trasama, a u suprotnom smeru vozila sa ovih linija ne menjaju trasu.

 

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 33 i 48 u smeru ka terminusu ispod Pančevačkog mosta kreću se delimično izmenjenom trasom: Starine Novaka - Cvijićeva - Venizelosova, a u suprotnom smeru vozila sa ovih linija ne menjaju trasu.

 

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 101, 104, 105, 106, 107 (vikendom) i 108 će u smeru ka perifernim terminusima će nakon izlaska iz okretnice "Omladinski stadion" saobraćati sledećim ulicama: Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i Bulevarom despota Stefana do Pančevačkog mosta i daqe redovnim trasama, a u suprotnom smeru vozila sa ovih linija ne menjaju trasu.

Od ponedeljka, 23. jula, za saobraćaj će biti otvoren deo Bulevara despota Stefana ispod Pančevačkog mosta, ali će i dalje biti onemogućen pristup Pančevačkom mostu preko prilazne konstrukcije iz Ulice Dragoslava Srejovića.
Iz Sekretarijata za saobraćaj mole sve vozače da poštuju saobraćajne propise i postavljenu signalizaciju.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...