icon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

Zatvaranje Bulevara despota Stefana ispod Pančevca

Pažnja, vozači

Zatvaranje Bulevara despota Stefana ispod Pančevca

Beograd
Uključenje na Pančevački most biće moguće samo iz Bulevara despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Ulice Mije Kovačevića

BEOGRAD - Zbog rušenja dela mostovske konstrukcije, koje se obavlja u okviru izgradnje pristupne rampe na Pančevački most iz Bulevara despota Stefana, od večeras od 22 časa do nedelje, 22. jula u 24 časa za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara despota Stefana ispod Pančevačkog mosta. 

Uključenje na Pančevački most biće moguće samo iz Bulevara despota Stefana i to iz smera Višnjičke ulice i Ulice Mije Kovačevića.

 

Teretnim vozilima zabranjeno je skretanje iz Dunavske ulice u Ulicu klanički kej. Obavezna trasa za teretna vozila koja dolaze iz Dunavske ulice jeste: Dunavska ulica - novoizgrađena saobraćajnica ispod Pančevačkog mosta - Ulica Vuka Vrčevića - Višnjička ulica.

Zbog ovih radova došlo je do sledećih privremenih izmena režima saobraćaja:
- onemogućeno je uključenje na Pančevački most iz Bulevara despota Stefana iz smera centra grada i iz Ulice Dragoslava Srejovića. Isto tako zabranjeno je iz Bulevara despota Stefana produžiti pravo prema Višnjičkoj ulici ispod Pančevačkog mosta, kao i iz Višnjičke ulice produžiti pravo prema centru grada kroz Bulevar despota Stefana ispod Pančevačkog mosta;

- Ulica klanički kej, na delu između Bulevara despota Stefana i Venizelosove, jednosmerna je od Bulevara despota Stefana ka Venizelosovoj, a Ulica mitropolita Petra, na delu između Dragoslava Srejovića i Jaše Prodanovića jednosmerna je od Dragoslava Srejovića ka Jaše Prodanovića;

- vozila koja Bulevarom despota Stefana dolaze iz smera centra grada da bi se uključila na Pančevački most upućuju se na alternativnu trasu: Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Bulevar despota Stefana - Pančevački most; 

- vozila koja Bulevarom despota Stefana dolaze iz smera centra grada da bi se uključila u Višnjičku ulicu upućuju se na alternativne trase: Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Višnjička, kao i Bulevar despota Stefana - Cvijićeva - Venizelosova - Klanički kej - Vuka Vrčevića - Višnjička; 

- vozila koja se kreću od Višnjičke ulice prema centru grada upućuju se na alternativne trase: Višnjička - Vuka Vrčevića - Dunavska - Knežopoljska - Venizelosova - Cvijićeva - Bulevar despota Stefana, kao i Višnjička - Mije Kovačevića - kružni tok "Bogoslovija" - Dragoslava Srejovića - Bulevar despota Stefana. Alternativni pravac je i Višnjička - Mije Kovačevića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Ruzveltova.

Za saobraćaj je i dalje zatvorena prilazna konstrukcija Pančevačkom mostu iz Ulice Dragoslava Srejovića.
Tokom izvođenja ovih radova vozila javnog gradskog prevoza sa linija 16, 23 i 35 u oba smera kretaće se delimično izmenjenom trasom: Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Višnjička i dalje redovnim trasama.

 

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 43, 95 i 96 u smeru od centra grada ka Pančevačkom mostu kretaće se delimično izmenjenom trasom: Bulevar despota Stefana - Mitropolita Petra - Dragoslava Srejovića - kružni tok "Bogoslovija" - Mije Kovačevića - Bulevar despota Stefana - Pančevački most i dalje redovnim trasama, a u suprotnom smeru vozila sa ovih linija ne menjaju trasu.

 

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 33 i 48 u smeru ka terminusu ispod Pančevačkog mosta kreću se delimično izmenjenom trasom: Starine Novaka - Cvijićeva - Venizelosova, a u suprotnom smeru vozila sa ovih linija ne menjaju trasu.

 

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 101, 104, 105, 106, 107 (vikendom) i 108 će u smeru ka perifernim terminusima će nakon izlaska iz okretnice "Omladinski stadion" saobraćati sledećim ulicama: Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i Bulevarom despota Stefana do Pančevačkog mosta i daqe redovnim trasama, a u suprotnom smeru vozila sa ovih linija ne menjaju trasu.

Od ponedeljka, 23. jula, za saobraćaj će biti otvoren deo Bulevara despota Stefana ispod Pančevačkog mosta, ali će i dalje biti onemogućen pristup Pančevačkom mostu preko prilazne konstrukcije iz Ulice Dragoslava Srejovića.
Iz Sekretarijata za saobraćaj mole sve vozače da poštuju saobraćajne propise i postavljenu signalizaciju.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...