AUTOBUSI I TROLE NA STARIM TRASAMA: Završeni radovi u Ljutice Bogdana i Jaše Prodanovića
Foto: Beoinfo/Ilustracija

Urađeno 1.500 kvadrata asfalta i 1.000 kvadrata trotoara

AUTOBUSI I TROLE NA STARIM TRASAMA: Završeni radovi u Ljutice Bogdana i Jaše Prodanovića

Beograd -

BEOGRAD - Ulica Jaše Prodanovića je asfaltirana i od danas su ponovo krenula vozila javnog gradskog prevoza, a završeni su i radovi u Ulici Ljutice Bogdana od Sokobanjske do Ulice Ive Popovića Đaje.

Gradski menadžer Goran Vesić je kazao da su radovi u Ulici Jaše Prodanovića obuhvatali pravac od Cvijićeve do Takovske ulice i da je u proteklih osam dana urađeno 1.500 kvadratnih metara asfalta i 1.000 kvadrata trotoara.

"Ulica Jaše Prodanovića je važna jer njom ide gradski prevoz i radovi su deo našeg plana da u narednih deset godina obnovimo sve ulice kojima se kreće gradski prevoz odnosno 25 odsto svih gradskih ulica. Linije 28 i 40 su na svojim starim trasama", rekao je Vesić.

Vesić je dodao da su na Paliluli u prethodnom periodu izvedeni radovi vredni 23 miliona dinara, kao i da je zavšrena prva faza rekonstrukcije Ulice Ljutice Bogdana - od Sokobanjske do Ivana Popovića Đaje, navodeći da bi deo od Ivana Popovića do Bulevara kneza Aleksandra trebalo da bude završen do 19. septembra.

"Sledeće godine radiće se deo pored stadiona Crvene zvezde prema Autokomandi, a uskoro kreće i rekonstrukcija Ulice cara Nikolaja, od Maksima Gorkog do Mileševske u dužini 600 metara", rekao je gradski menadžer.

(Beta/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja