BEŽANIJA SLAVI SLAVU: Izmene u Vojvođanskoj od 8.30 do 13.30
Foto: Beoinfo

Silazak svetog duha na apostole

BEŽANIJA SLAVI SLAVU: Izmene u Vojvođanskoj od 8.30 do 13.30

Beograd -
Autobusi 45, 71 i 601 u smeru ka Surčinu na delu od raskrsnice Vojvođanske i Nehruove ulice voziće do kružnog toka u Vojvođanskoj ulici, pa Nehruovom, Internom saobraćajnicom (Japanska), dr Ivana Ribara i dalje redovnim trasama

BEOGRAD - Zbog održavanja bežanijske seoske slave - Silazak svetog duha na apostole, danas će saobraćaj u Vojvođanskoj ulici biti posebno organizovan od 8.30 do 13.30 sati.

Posebna organizacija saobraćaja odnosi se na desnu kolovoznu traku u smeru ka Surčinu, na delu od Nehruove do Ulice dr Ivana Ribara.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, tokom održavanja manifestacije vozila javnog prevoza koja rade na linijama 45, 71 i 601 će u smeru ka Surčinu na delu od raskrsnice Vojvođanske i Nehruove ulice do kružnog toka u Vojvođanskoj ulici saobraćati Nehruovom ulicom, Internom saobraćajnicom (Japanska), dr Ivana Ribara i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 602 u smeru ka Surčinu na delu od raskrsnice Japanske i Nehruove ulice do kružnog toka u Vojvođanskoj ulici saobraćaće Japanskom ulicom, dr Ivana Ribara i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru vozila sa pomenutih linija neće menjati trasu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track