BG VOZ NE SAOBRAĆA: Radnici Nege kola blokirali stanicu Zemun
Foto: Zorana Jevtić

Biće kašnjenja i otkazivanja

BG VOZ NE SAOBRAĆA: Radnici Nege kola blokirali stanicu Zemun

Beograd -
Radnici tog preduzeća noćas su sprečili da elektromotorne garniture, koje su tu čuvaju, krenu u saobraćaj

BEOGRAD - Vozovi iz sistema beogradske gradske železnice "BG Voz" jutros neće saobraćati po redu vožnje, jer su radnici preduzeća "Nega kola" u okviru svojih socijalnih protesta noćas oko jedan sat blokirali tehničko-putničku stanicu Zemun, saopštile su "Železnice Srbije".

Radnici tog preduzeća su na taj način onemogućili organizaciju saobraćaja "BG Vozova", da elektromotorne garniture, koje su tu čuvaju, krenu u saobraćaj. Zbog toga se jutros saobraćaj "BG Voza" organizuje samo sa raspoloživim garniturama, zbog čega će biti otkazivanja polazaka i kašnjenja vozova.

Osim što ne mogu da saobraćaju "BG Vozovi", organizacija saobraćaja u beogradskom železničkom čvoru je, takođe, izuzetno otežana.Stručne službe srpskih železnica nastoje da u ovakvim okolnostima organizuju saobraćaj u skladu sa mogućnostima."Železnice Srbije" izvinjavaju se putnicima i korisnicima usluga zbog neprijatnosti kojima će biti izloženi usled ove prinudne promene organizacije železničkog saobraćaja u Beogradu, navedeno je u saopštenju Medija centra "Železnica Srbije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track