BRŽE I LAKŠE PLAĆANJE: Slovenci zainteresovani za beogradski softver za parkiranje
Foto: Pr

Poseta Celju

BRŽE I LAKŠE PLAĆANJE: Slovenci zainteresovani za beogradski softver za parkiranje

Beograd -
Naš softver za kontrolu i naplatu parkiranja, koji više od decenije primenjujemo u Beogradu, ponudili smo nadležnima grada Celja, čija je želja da građanima omoguće brže, lakše i savremenije plaćanje parkiranja, rekao je Čupković

BEOGRAD - Delegacija JKP "Parking servis“ Beograd" posetila je Celje i predstavila beogradski sistem kontrole i naplate parkiranja putem SMS-a, dok je sa predstavnicima grada Maribora pregovarala o nastavku saradnje tim povodom.

Predstavnici Parking servisa, predvođeni direktorom Andrijom Čupkovićem, tehničkim direktorom Vladimirom Bogićevićem i direktorom za korporativne poslove Nebojšom Perićem, sastali su se sa direktorom Društva za upravljanje parkinzima i javnim objektima u Celju Ivanom Pfeiferom i sa direktorom sektora parkirališta Robertom Hostnikom.

Tema susreta bila je upravljanje saobraćajem u Celju, trećem po veličini gradu u Sloveniji, koji ima 4.000 parking mesta na ulici, a naplata parkiranja se obavlja pomoću parkomata.

"Naš softver za kontrolu i naplatu parkiranja, koji više od decenije primenjujemo u Beogradu, ponudili smo nadležnima grada Celja, čija je želja da građanima omoguće brže, lakše i savremenije plaćanje parkiranja", rekao je Čupković, a saopštio je Parking servis.

On je dodao da su istovremeno nastavili i pregovore sa predstavnicima Maribora, koji su se već upoznali sa praktičnom primenom sistema, i zainteresovani su da ovaj način parkiranja primene u svom gradu.

"Njegovom prodajom omogućićemo dodatni priliv sredstava u budžet Beograda", istakao je Čupković.

U saradnji sa Srpsko-slovenačkim poslovnim klubom, predstavnike Parking servisa primio je i Igor Kos, savetnik gradonačelnika Maribora, a ovo javno-komunalno preduzeće će promovisati Parking menadžment sistem i u ostalim slovenačkim gradovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track