BURNA NOĆ U BEOGRADU: Kolima udarili u zgradu u ulici Braće Krsmanović
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Hitna pomoć

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Kolima udarili u zgradu u ulici Braće Krsmanović

Beograd -

BEOGRAD - U Beogradu se tokom noći dogodilo pet saobraćajnih nesreća, u kojima je jedan pešak teže, a još četiri osobe su lakše povređene, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kod kružnog toka u Omladinskih brigada oko 19.34 sati, muškaracu starosti 45 godina konstatovane su lakše povrede grudnog koša, glave i istegnuće vrata, stoga je prebačen u Urgentni centar.

TEŠKA NESREĆA NA ZELENOM VENCU: Povređena devojka (23) na Brankovom mostu

U ulici Pilota Mihaila Petrovića, smer prema Maričkoj na nadvožnjaku, lakše povređena je muška osoba starosti 30 godina oko 19.52 sati. Pre vožnje u urgentni centar, zbog istegnuća vrata vožen je na Institut za ortopedsko-hiruške bolesti "Banjica".

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Dve osobe, muškarac (32) i žena (43) su lakše povređene na Autokomandi oko 22.32 časova na izlazu prema Nišu. Muškarcu su konstatovane tupe povrede glave, dok je žena pretrpela tupe povrede grudnog koša.

Hitna pomoć je oko 06.15 časova dobila poziv u ulicu Braće Krsmanović, zbog prijave da su dve osobe kolima udarile u zgradu, međutim, po dolasku na lice mesta, prijavljene osobe nisu zatečene, saopštava Macura.

Tokom noći, u većem broju su se javljali srčani bolesnici, astmatičari i osobe koje boluju od hipertenzije. Hitna pomoć, prema Macurinim rečima, zabeležila je 73 intervencije od kojih 18 na javnom mestu.

Jučerašnji dan prošao je sa 124 intervencije, od kojih 44 na javnom mestu i sedam saobraćajnih nesreća. Takođe se dogodio jedan pad sa visine i jedna povreda mašinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track