BURNA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac (30) ranjen u pucnjavi u Žarkovu
Foto: Nemanja Pančić

5 povređeno u udesu

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Muškarac (30) ranjen u pucnjavi u Žarkovu

Beograd -
BEOGRAD - U saobraćajnim nesrećama protekle noći u Beogradu pet osoba je povređeno, a u incidentu na raskrsnici Trgovačke i Vodovodske ulice u pucnjavi je ranjen mladji muškarac, rekli su jutros u Hitnoj pomoći.

Muškarac koji je ranjen sinoć oko 22.45 u naselju Žarkovo sa prostrelnom ranom butine prevezen je na Vojno-medicinsku akademiju.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći, vozač automobila zadobio je povrede glave, vrata i grudnog koša kada je udario u trafostanicu u Ulici Edvarda Griga u Resniku.

Jedan pešak povređen je oko 20.40 u naselju Braće Jerković na okretnici autobusa 26. On je zadobio povrede grudnog koša. Mlađa muška osoba zadobila je tupu povredu ramena u saobraćajnoj nezgodi sinoć oko 21.00 na kružnom toku kod zgrade oštine na Novom Beogradu.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23.45 na uglu Ulice Zdravka Čelara i Preradovićeve mlađi muškarac povredio je vrata i stomak, zbog čega je prevezena u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

Mlađi muškarac povređen je i u nesreći na Bulevaru Kneza Aleksandra. Nesreća je prijavljena oko sat vremena posle ponoći, a mladić je zbog istegnuća vrata prevezen na VMA, rekli su u gradskoj službi Hitne pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track