CENTAR BEOGRADA BEZ GREJANJA: Sanacija kvara na toplani Dunav
Foto: Shuterstock

Zona Studentskog trga

CENTAR BEOGRADA BEZ GREJANJA: Sanacija kvara na toplani Dunav

Beograd -
BEOGRAD - Zbog sanacije kvara na delu magistralnog toplovoda toplane "Dunav", koji se nalazi na Studentskom trgu, u popodnevnim i večernjim satima grejanje neće imati potrošači u zoni Studentskog trga.

Kako je precizirano u saopštenju preduzeća "Beogradske elektrane", grejanje neće imati potrošači u ulici Braće Jugovića 2a, Kneginje Ljubice 1 i 3, Vase Čarapića od 13 do 24, Studentski trg od 1 do 19, Uzun Mirkovoj 2, 4, 6 i 14, kao i Zmaja od Noćaja od broja 2 do 16.

Takođe, bez grejanja će biti i potrošači u ulici Cincar Jankovoj 3, Gospodar Jevremovoj od 6 do 18, Gospodar Jovanovoj od 10 do 25, Cara Uroša od 6 do 30, Rige od Fere 12 i 14, Kralja Petra od 36 do 79 i Višnjićevoj 3 i 5.

Ekipe za hitne interevencije su na terenu i radiće i tokom noći na sanaciji kvara, piše u saopštenju u kom se dodaje da odvijanje javnog gradskog prevoza nije ugroženo jer se radovi obavljaju većim delom na trotoaru.

"Beogradske elektrane" čine sve što je u njihovoj moći da u najkraćem mogućem roku otklone kvar na delu toplovoda toplane "Dunav", a očekuje se da će potrošači grejanje dobiti sutra u jutarnjim časovima, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja