DEMOKRATE OKUPILE VOŽDOVČANE: Nezadovoljni građani prošetali nedovršenom ulicom Vojvode Stepe
Foto: Beoinfo

Kao skadar na bojani

DEMOKRATE OKUPILE VOŽDOVČANE: Nezadovoljni građani prošetali nedovršenom ulicom Vojvode Stepe

Beograd -
Građani, vlasnici i zaposleni u malim radnjama i zanatskim radionicama iz Vojvode Stepe pridružili su se protestnoj šetnji koju je organizovala Demokratska stranka

Građani koji žive u Ulici vojvode Stepe kao i vlasnici i zaposleni u malim radnjama i zanatskim radionicama iz ove ulice okupili su se danas u 18 sati ispred bioskopa Voždovac kako bi se pridružili protestnoj šetnji koju je organizovala Demokratska stranka, izražavajući nezadovoljstvo zbog probijanja rokova za završetak rekonstrukcije pomenute ulice.

- Ovo je protest oko 500 nezadovoljnih građana iz Vojvode Stepe koji su se okupili jer je gradska vlast pokazala skromno znanje upravljanja projektima i rekonstrukcija naše ulice se pretvorila u Skadar na Bojani - kaže Tamara Tripić iz Demokratske stranke.

Okupljeni građani i funkcioneri DS-a krenuli su u protestnu šetnju od bioskopa do Autokomande ukazujući da u trenutnoj situaciji najviše ispaštaju žitelji ulice i vlasnici malih radnji.

- Nezadovoljni smo radovima. Ovde ne ispaštaju ni izvođači ni čelnici gradske uprave već mi koji u ulici živimo i radimo. Vlasnici i zaposleni u malim radnjama i zanatskim radionicama su već mesecima onemogućeni da posluju normalno - dodaje Tamara Tripić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track