BILI NA MESTU SUVOZAČA: Dvoje povređenih u nesreći kod "Arene"
Foto: Kurir

Hitna pomoć

BILI NA MESTU SUVOZAČA: Dvoje povređenih u nesreći kod "Arene"

Beograd -
U sudaru kod "Arene" povređeni su suvozači iz oba vozila koja su učestovala u saobraćajnoj nesreći i jedan je zadobio tupu povredu grudnog kosa, a drugi tupu povredu glave i oni su prevezeni u Urgentni centar

BEOGRAD- U saobraćajnoj nesreći na autoputu pod "Arene" povređena su dva muškarca koja su zadobila tupe povrede grudnog koša, odnosno glave, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U sudaru kod "Arene" povređeni su suvozači iz oba vozila koja su učestovala u saobraćajnoj nesreći i jedan je zadobio tupu povredu grudnog kosa, a drugi tupu povredu glave i oni su prevezeni u Urgentni centar. Tokom noći lekari Hitne pomoći imali 107 poziva od kojih 27 na javnom mestu i najviše su zvali srčani bolenici, asmatičari, a problema je bilo i sa alkolholisanim osobama i tučama na beogradskim splavovima i kafićima, navela je Macura. Prema njenim rečima, noć je bila znatno manje naporna u odnosu na jučerašnji dan kada je su lekari na gradskim ulicama imali puno posla pošto je bilo 47 poziva na javnom mestu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track