(FOTO) MALI NA ZADATKU S RADNICIMA BEOGRAD PUTA: Svi smo na ulicama dok grad potpuno ne bude čist!
Foto: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda u akciji

(FOTO) MALI NA ZADATKU S RADNICIMA BEOGRAD PUTA: Svi smo na ulicama dok grad potpuno ne bude čist!

Beograd -

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali danas je sa radnicima Beograd puta učestvovao u čišćenju beogradskih ulica od snega i poručio da će na ulicama biti kompletna mehanizacija dok grad ne bude očišćen u potpunosti.

Mali je konstatovao da su u ovom trenutku sve ulice prohodne iako sneg pada od jutros."U ovom trenutku na terenu je oko 1.400 radnika, prva smena, Gardskog zelenila, Gradske čistoće i Beograd puta. Obzirom na to da je temperatura iznad nule, sneg se ne zadržava po ulicama", rekao je Mali.

Gradonačelnik je dodao i da je priprema za današnji dan bila dobra, imajući u vidu da je sinoć posipana so kako se na ulicama ne bi pojavljivao led.

"Nakon završetka padavina krenućemo u čišćenje i ulica drugog prioriteta", rekao je Mali.Mali je dodao i da grad normalno funkcioniše, uprkos tome što se, kako kaže, ne pamti da je od početka zimske sezone u Beogradu bilo 28 ledenih dana, odnosno 19 dana sa snegom.

"To nismo mogli da planiramo, ali i sa tim se nosimo. Nismo imali većih kvarova ni kada je reč o energetskoj mreži i vodosnabdevanju", rekao je Mali.Gradonačelnik je poručio i da se gradske službe bore protiv vremenskih nepogoda i da od toga neće odustati."Sve što imamo uvek će biti na ulicama dok ne očistimo grad u potpunosti", podvukao je Mali.

BONUS VIDEO:

UPISAO FAKULTET SA 42 GODINE, SADA ZAVRŠAVA MASTER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track