ISPRAVLJENA NEPRAVDA Stefanović: Jeftinija karta i novi autobusi za prigradska naselja!
Foto: Marina Lopicic

Usvojen predlog Gradskog odbora SNS

ISPRAVLJENA NEPRAVDA Stefanović: Jeftinija karta i novi autobusi za prigradska naselja!

Beograd -
Decenijama su razne vlasti obećavale i varale građane da će rešiti problem cena u prigradskom prevozu. SNS je zajedno sa vama ovaj problem rešila za nekoliko meseci, rekao je Stefanović i dodao da će cena prevoza biti niža za 40 odsto

BEOGRAD - Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke zahvaljuje se Skupštini grada Beograda zato što je prihvatila zahtev naše stranke i desetina hiljada građana Beograda, koji su potpisali peticiju da se smanje cene javnog prevoza u prigradskom saobraćaju od 1. oktobra 2015. godine, saopštio je Nebojša Stefanović, predsednik Gradskog odbora Beograd SNS.

Prema njegovim rečima ova odluka Skupštine grada Beograda predstavlja ispravljanje višedecenijske nepravde zbog koje su građani prigradskih opština u Beogradu, kada je u pitanju javni prevoz, tretirani kao građani drugog reda. On je podsetio da su stanovnici ovih opština plaćali su višu cenu prevoza nego građani koji žive u centru Beograda, vozili se starijim autobusima, a Lasta i GSP su imali različite cene za iste linije.

"Sada smo ispravili nepravdu i građani koji žive u prigradskim opštinama plaćaće i do 40 odsto nižu cenu prevoza. Naš sledeći korak je da obezbedimo da se građani ovih opština voze novijim i boljim autobusima, kao i da se urede autobuska stajališta", naveo je Stefanović.

Kako je dodao, uspeh inicijative da se smanje cene javnog prevoza govori da građani i Srpska napredna stranka zajedno mogu da rešavaju probleme i učine život u prestonici boljim.

"Decenijama su razne vlasti obećavale i varale građane da će rešiti problem cena u prigradskom prevozu. Srpska napredna stranka je zajedno sa vama ovaj problem rešila za nekoliko meseci. To pokazuje da Srpska napredna stranka nije partija koja postoji zbog vlasti, već da rešava probleme građana. Zato naš predsednik Aleksandar Vučić i naša Stranka sve svoje napore usmeravaju ka tome da svi građani naše zemlje žive bolje, a ne samo privilegovani", izjavio je Stefanović.

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track